Dimecres, 20 de maig del 2015 | 19:27
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres i els seus Quatre genets de l'Apocalipsi
L'Estat, les seves clavegueres i més en concret la militància del PP estan crispats i histèrics: sols cal veure les fotografies de la violència amb que van ser reprimits els militants de la PAH per un escrache. I és que a l'Estat, les clavegueres i els seus estrategues res no els hi està sortint com havien planificat. Fa anys van ajudar a mantenir i promoure C's i aquests, ara, es volen cruspir el PP: han creat la bèstia i aquesta se'ls pot menjar.
Opinió · Informe SIC
Processos constituents
Ferran Requejo
Catedràtic de Ciència Política de la UPF
El que passi en el període 2015-2017 serà decisiu no només pel futur polític de Catalunya i de l'estat espanyol, sinó que tindrà també conseqüències previsibles per la Unió Europea i el context internacional.
Opinió
Diari de campanya d'un republicà. Fraternitat
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
La tercera pota del republicanisme clàssic quedava recollida en el concepte de fraternitat, que en l'actualitat podríem traduir per solidaritat, sense modificar substancialment l'essència.
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Ni Rajoy ni Sánchez ens han vingut a dir res de nou. Han vingut a inaugurar la campanya del 27-S"
"Mariano Rajoy es va passejar per Catalunya; i ahir ho va fer Pedro Sánchez. Han sentit el que han dit? Rajoy va venir a explicar-nos que Mas és "deslleial amb l'Estat", que sotmet Catalunya a una tensió continuada".
 ·
Llibres / revistes
8 de cada 10 ciutadans no vol lleis imposades des de Madrid
 ·
Recull de premsa
Soler: "Només els vots de CiU i ERC (i la CUP... si entra) es tindran en compte per jutjar si Barcelona és capital d'Estat"
"La premsa de Madrid porta dies ressaltant que la candidatura d'Ada Colau pot impedir una majoria sobiranista a Barcelona".
 ·
Entrevista
"Tot el 'maragallisme' està ara amb Esquerra Republicana"
Juanjo Puigcorbé
Número dos de la llista d'ERC de Barcelona
Juanjo Puigcorbé ha donat un pas al front. Actor reconegut, el seu nom és present en molts dels espais de creació que han conformat el teatre català d'avui. Des de la companyia Adrià Gual al Teatre Lliure, treballant amb Núria Espert (o rebent un gran nombre de guardons Premi Nacional de Teatre de la Generalitat), Puigcorbé ha esdevingut un nom de referència de l'escena més brillant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí