Divendres, 30 de gener del 2015 | 18:47
Crònica · Madrid
Susana Díaz, Chacón i Catalunya: la batalla que ve
Mentre s'està pendent dels líders de Podemos, que dissabte ompliran de gom a gom el centre de Madrid, no es parla de Susana Díaz. I la presidenta andalusa és a qui de veritat temen al PP, de la mateixa manera que els populars catalans no perden de vista Carme Chacón. La correlació de majories a Catalunya i a Espanya que es configurarà després del cicle electoral d'aquest 2015 tindrà conseqüències decisives.
Opinió · Política
La independència: entre el somriure i el segrest
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Unes setmanes després de l'acord entre Mas i Junqueras continua havent-hi una curiosa sensació de desencís en bona part de la població independentista mobilitzada.
Opinió
Una nova ANC?
Isidre Palmada
Professor
Des de l'unionisme el 27S és un despropòsit i és comprensible per qui no aspira, ni veu viable, ni factible la independència. Per què, doncs, convocar eleccions? Ni Rajoy-PP (25 gener) ni Iceta-PSC-PSOE (24 gener) acataran un resultat independentista.
 ·
Crònica · Política
Bosch i Martí, una candidatura coherent per la capital de la nació
Aquests darrers dies, a les bases sobiranistes de republicans i socialistes, hi ha una certa eufòria després d'unes setmanes de desconcert. ERC, sense oblidar l'objectiu del 27-S i la independència, creu que s'ha de bolcar en les eleccions municipals i reforçar o guanyar el govern de la capital del futur estat.
 ·
Recull de premsa
Culla: "La transversalitat antisobiranista no es limita al duopoli que governa Espanya des del 1982"
"L'expresident del Congrés va decidir organitzar una reunió discreta del vèrtex de Podem amb Zapatero per assegurar-se que, en cas d'urgència, el nou partit no faltarà en la defensa de la unitat d'Espanya".
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "Catalunya és la cinquena regió d'Europa que ha captat més inversió el 2014, després del gran Londres"
"En l'ànmbit econòmic, l'unionisme ha començat una campanya de més llarg abast i més insidiosa contra la independència de Catalunya que la campanya de la por dels dos darrers anys".
 ·
Crònica · Política catalana
5 objectius de l'independentisme, des d'avui fins al 27S
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
Una victòria clara de l'independentisme el 27S és condició necessària però no suficient per proclamar l'estat propi amb garanties d'èxit. Sembla que el setembre sigui molt lluny, però cal arribar-hi amb els deures ben fets. Aquests són cinc objectius que caldria tenir assolits abans d'anar a votar al setembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí