Dilluns, 12 de gener del 2015 | 18:48
Opinió · Seguretat
La seguretat nacional en la Catalunya independent
Marc Costa
Advocat i politòleg
Paradoxalment, un dels principals fonaments sobre els quals s'ha de sustentar la futura Catalunya independent, com és la seva seguretat nacional, està passat absolutament desapercebuda.
Opinió
PROU. Eleccions amb sentit d'Estat
Miquel Sellarès
Periodista
Vaig ajudar a construir l'Assemblea de Catalunya. Molts anys després vaig fer el mateix amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Tots plegats, amb Òmnium i les bases dels partits polítics sobiranistes, vam aconseguir les gestes més importants de mobilització de la nostra història i un grau d'il·lusió --i per què no dir-ho, de trempera i autoestima-- com mai no havíem tingut.
 ·
Crònica · Seguretat
Es pot respondre a una agressió armada sense armes?
Voldria expressar, primer de tot, el més profund respecte per a les víctimes de l'atac a la redacció del setmanari Charlie Hebdo de París.
 ·
La fotografia · Societat civil
L'ANC pressiona per l'acord amb la campanya 'Acord, eleccions i independència'
L'Assemblea ha començat aquesta setmana la iniciativa 'Acord, eleccions i independència' amb l'objectiu de pressionar els partits per assolir un acord. L'entitat ha fixat una data límit: el dijous 15 de gener.

 ·
Recull de premsa
Llansana: "Ja és irreversible la convocatòria electoral d'aquesta primavera"
"Ara toca votar. No hi donem més voltes, no perdem ni un segon. Tornem a recuperar la força del 9-N: a il·lusionar els desil·lusionats, a convèncer indecisos que aquest és el seu projecte, a imaginar amb tota l'alegria el país que vindrà".
 ·
Recull de premsa
Soler: "La CUP pot acabar rebent vots perquè "l'Artur i l'Oriol no es volen entendre". Quin espectacle!"
"Els independents no obeeixen consignes de partit; per això es diuen independents. [...] El culebró continua, la resta de partits hi suquen pa, i la CUP pot acabar rebent vots de gent d'ordre i tietes amoïnades".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Mas i Junqueras: seny, responsabilitat i patriotisme
El president Mas porta 48 hores erosionant ERC i Junqueras i el seu partit callen... i el que podrien dir! Entèn el país la prudència d'ERC? Allò que està clar és que, avui, la prioritat és l'acord i unes eleccions plebiscitàries urgents. ERC, les seves bases i els seus entorns han estat els capdavanters del procés nacional durant les dues últimes dècades, i això fa que ningú no pugui dubtar dels republicans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí