Dimarts, 11 de novembre del 2014 | 20:48
Crònica · Informe SIC
L'esclerosi de l'unionisme
El 9N és una victòria indiscutible de la revolució democràtica i nacional en marxa avui dia a Catalunya. I és alhora un fracàs de l'unionisme el qual, sense projecte alternatiu, s'ha basat en les lleis del postfranquisme fetes amb la pressió dels franquistes i dels golpistes militars. I amb l'únic argument de la por i la sagrada unitat d'Espanya. Aquesta estratègia de l'unionisme s'ha estimbat contra la voluntat de més de 2,3 milions de ciutadans que exigeixen dret a decidir.
 ·
Crònica · Seguretat
CESICAT i ciberatacs: quan li veus el cul dius que és femella
Avui, davant els mitjans i la opinió públics, el mateix President de Catalunya ha explicat què és viure en una societat hiperconnectada i els efectes que pot tenir no estar preparats en aquest camp.
 ·
Crònica · Política catalana
Gràcies als més de 40.000 voluntaris; ara el full de ruta del CATN
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els 2.305.290 vots del diumenge fan quasi irreversible el procés cap a la independència. Aquest gran èxit es deu, sobretot, a les desenes de milers de voluntaris de la campanya "Ara és l'hora" que han encomanat el seu entusiasme a milions de conciutadans. És just i necessari donar-los-hi les més sentides gràcies. En un estudi de resultats electorals de "La Vanguardia" Carles Castro situava la xifra del punt de no-retorn en 2.500.000 de vots per la independència, el 40% del cens.
Opinió
El dia en què vàrem exercir la sobirania
Jordi Solé i Ferrando
Vice-Secretari General d’Esquerra Republicana
Ahir l'exercici del vot anava més enllà de l'habitual responsabilitat cívica a la qual tothom apel·la, de manera més o menys retòrica, abans de qualssevol comicis.
 ·
Crònica · Política catalana
Deu apunts sobre el 9N
1. Mas se l'ha jugat i ha guanyat. El president es va treure de la màniga l'invent del procés participatiu, en una operació arriscada i amb aspectes discutibles, però cal reconèixer que la jugada ha sortit bé i que Mas n'ha sortit reforçat com a líder del procés.
Enquesta
Després del 9N, ¿què cal fer?
 ·
Recull de premsa
Tubella: "Fixem-nos en què ha impressionat l'opinió pública internacional: el pacifisme de la nostra revolució"
"Ara ens cal unitat; un lideratge fort i clar com el del President, que ha demostrat clarament que és el líder de tots i no el del seu partit evitant debats ideològics i donant joc a totes les sensibilitats".
 ·
Recull de premsa
Sala i Martín: "Espanya no és un país fort sinó un país malalt i mig cec. Per altra banda, potser Catalunya no és tan dèbil"
"Uns segons abans de dipositar el vot a l'urna vaig pensar en el meu pare i em vaig emocionar. Després vaig llegir a Twitter que a milers de catalans els havia passat el mateix. Aquesta emoció, aquesta il·lusió i aquesta determinació ens donen una gran força".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí