Divendres, 12 de juny del 2015 | 19:49
Opinió
El moment de la veritat
Jaume Marfany
Filòleg
El passat mes de maig i aquesta primera setmana de juny han estat molt mogudes per a aquest petit país, cada vegada més acostumat a sotracs de tota mena. Pel que fa al procés, els escenaris polítics se succeeixen els uns als altres de manera vertiginosa, i això provoca que el termòmetre que senyala els graus de la il·lusió i la confiança entre la ciutadania, vagi amunt i avall com un ascensor en una gran superfície comercial.
 ·
Entrevista
"El 9-N va suposar la fi de la tercera via, el 24-M ha estat la mort de l'unionisme"
Joan Canadell
Fundador del Cercle Català de Negocis
Emprenedor, entusiasta i compromès amb el moment que viu el país. Joan Canadell és un idealista que fa set anys va engegar l'aventura del Cercle Català de Negocis (CCN). 
Editorial
90 dies de guerra amb l'Estat
Els pròxims 90 dies fins el 27-S seran de guerra política sense violència per part del sobiranisme que en aquesta última etapa haurà de mantenir-se més ferm i decidit que mai.
Opinió
Duran i el TC
Andreu Pujol
Historiador
La pregunta de la direcció d'UDC a la militància no ha deixat ningú indiferent. Hi ha la indignació dels que creuen que Duran ens pren a tots per imbècils. Hi ha el riure sorneguer dels que afirmen que Duran no canviarà mai. Hi ha l'estupefacció de la gent més refiada. Una mica de tot.
 ·
Crònica · Societat civil
Colau, l'ANC i Ã’mnium: cap a l'Onze de Setembre
La futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha compromès de manera oficial i ja abans d'agafar les regnes del consistori de la capital catalana, a donar suport a l'ANC i Òmnium en la convocatòria de la propera manifestació de l'Onze de Setemebre. En una trobada aquesta setmana, Colau ha volgut fer patent la bona sintonia que té amb les entitats i amb la societat civil, sobretot amb les que representen la voluntat majoritària del poble de Catalunya.
 ·
Crònica · Política catalana
Colau comença a aterrar a l'Ajuntament de Barcelona
Ada Colau, líder de BComú, tenia i encara té inexperiència en la política institucional. Les primeres declaracions d'ella i d'alguns dels seus col·laboradors més directes potser van acontentar els sectors més radicals de la seva coalició però van espantar l'stablishment així com diferents sectors de la societat catalana que tenen por que es perdi el model d'èxit de Barcelona, futura capital del nou estat català.
Opinió · Política catalana
Ni cas, President. Ara unitat i pluralitat cap al 27S
Miquel Sellarès
Periodista
La sentència era d'esperar. Pitjor: el TC, tots ho sabem, és un organisme de l'stablishment de l'Estat i del nacionalisme espanyol. Res a dir, doncs. Sols resta agraïr una vegada més que l'Estat sigui, dia a dia, el principal promotor de l'independentisme de Catalunya, una part de la nostra nació.
 ·
Recull de premsa
Nadal: "A partir de la nit del 27S ningú no podrà dir el nom del poble català en va"
"Un no a la independència clouria per molts anys el procés en la dimensió hegemònica que l'hem viscut fins ara. La victòria independentista, en canvi, rellan­çaria un procés sobiranista imparable".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Si Duran perd diumenge, els partits espanyols vessaran llàgrimes de cocodril. Són ells els primers que l'hauran fet perdre"
"Si Madrid no hi juga a favor, l'espai d'un catalanisme no independentista no existeix. I ni el PSOE ni Podem generen cap expectativa nova raonable."
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí