Dilluns, 22 de setembre del 2014 | 19:35
Crònica · Política
Legalitat, desobediència: sobirania
Josep Ferrer
Filòleg, polític i membre fundador de l'ANC
Les paraules admeten tota mena d'ambigüitats, però els fets no n'admeten cap. Com més el procés d'autodeterminació nacional de Catalunya avança en el terreny dels fets, més les ambigüitats salten pels aires i apareixen les contradiccions que amagaven.
 ·
Crònica · Política
A Escòcia ha guanyat la tercera via
Antoni Reig
Periodista
De les múltiples lectures que es poden fer dels resultats del referèndum escocès la més encertada, al meu parer, és que ha guanyat la tercera via.
Opinió · Política
La il·lusió col·lectiva pel 9-N comença als municipis
Alfred Pitarch
Candidat a l'alcaldia de Reus 2015
Volem votar! La gent d'ERC volem votar el dia 9 de novembre. Ras i curt. Volem saber què pensen els habitants de Catalunya referent a l'encaix polític del nostre país a l'Estat espanyol.
Opinió
Disponible
Josep Poca
Escriptor
Com que fa uns anys que estic jubilat i ja he avançat molt amb els textos de Maurici Serrahima, de Josep Benet i d'Albert Manent, em queda força temps lliure, a disposició de projectes de servei al país.
 ·
La fotografia
La Diputació de Lleida, la primera a donar suport a la consulta del 9N
La Diputació ha aprovat aquesta setmana en Ple extraordinari la moció que més de 600 ajuntaments catalans ja han confirmat que votaran en suport al president Mas i a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre.
 ·
Recull de premsa
Soler: "Els contraris a la independència són els que més haurien de desitjar una solució a l'escocesa"
"A Catalunya li convé una disputa democràtica --és a dir, entre ciutadans que defensen opcions legítimes-- i només un referèndum n'és la garantia".
 ·
Recull de premsa
Huguet: "Cadascú ha de fer el màxim possible perquè el 9-N el 80% dels ciutadans que vulguin votar, ho puguin fer"
"Caldrà mesurar les forces, sortir a guanyar, però saber que si la correlació ens és desfavorable, hem d'evitar perdre; i hem d'aconseguir un empat".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió
Rajoy ha de demanar hora a cal Cameron
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Les paraules del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, celebrant el resultat del referèndum escocès, són d'un patetisme que per força li haurà de passar factura. La gosadia de la ignorància no té límits i en les paraules de Rajoy hi ha el convenciment ridícul que ell ha guanyat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí