Dimarts, 24 de maig del 2016 | 13:26
Opinió · Seguretat
La Guàrdia Urbana, al límit
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
La manca d'un model nacional de policia i no haver elaborat correctament un Llibre Blanc sobre la Seguretat Nacional posa de manifest  la irresponsabilitat de la nostra classe política vers els temes de seguretat.
Opinió · Política catalana
Moment polític important
Jordi Porta
El panorama polític a Catalunya continua complex de cara a poder decidir el seu futur institucional. La inseguretat dels partits polítics espanyols que es presenten a les eleccions del mes de juny respecte a si podran ser determinants per a la constitució d'un govern capaç de tirar endavant un programa que respongui eficaçment als problemes socials actuals,
 ·
Crònica · País Valencià
El Bloc Nacionalista Valencià es reforça
El Bloc, la principal força de Compromís, ha celebrat el seu 7è Congrés, del que n'han sortit un nou equip dirigent, encapçalat per Àgueda Micó i Rafa Carbonell, i un relat valencianista reforçat.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Otegi creu que Espanya no es democratitzarà
En una entrevista al diari El Punt Avui, el secretari general de Sortu, Arnaldo Otegi, opina que "el cas català està demostrant que no hi ha possibilitat de fer un procés bilateral".
Opinió · Política
Espanya ofereix agressivitat
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
Els poders espanyols i els seus partits més representatius, PP i PSOE, repeteixen propostes electorals vertebrades per la defensa del règim polític hereu de la dictadura i configurat per la constitució del 1978. 
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Vives: "Encara som a temps de fer que la nostra primavera floreixi. Oblidem les velles sigles i fem que persones noves, fresques, amb idees i amb capacitat dirigeixin el país"
En un article al diari Ara Antoni  VIives ens diu  que "La primavera de Múnich, esperanza y fracaso de una transición democrática, el darrer llibre de Jordi Amat, és una obra impressionant" i d'aquesta 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí