Dimarts, 26 de gener del 2016 | 13:13
Notícia · Política catalana
L'acostament entre Convergència i Demòcrates de Catalunya, congelat
La refundació de Convergència, el relleu a l'alcadia de Girona i la formació del Govern tensen les relacions entre les dues formacions polítiques. Després de concórrer junts a les eleccions generals del 20-D, dirigents de Convergència i Demòcrates de Catalunya descarten, per ara, una hipotètica fusió.

 ·
Notícia · Política catalana
Campuzano: "Hem de demanar perdó si s'ha comès alguna irregularitat"
El número dos de CDC al Congrés dels Diputats,Carles Campuzano, ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la presentació ahir  del llibre 'Per la bona política', elaborat per la Fundació CatDem. Així, per Campuzano el partit ha de "demanar perdó" en cas que es demostrin certs els casos de corrupció que investiga la justícia i ha afegit que "No ens ha de fer vergonya fer-ho".
 ·
Notícia · Política
Tardà: "No concebem cap govern progressista i d'esquerres si no reconeix la sobirania del poble de Catalunya"
El diputat d'ERC a Madrid, Joan Tardà, s'ha mostrat contundent respecte a investir un govern espanyol liderat per Pedro Sánchez i amb Pablo Iglesias de vicepresident. La prova del cotó és reconèixer el mandat democràtic del 27-S i que el poble de Catalunya és sobirà"ha afirmat.
 ·
Crònica · Seguretat
Model policial o Regne de Taifes
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Aquests últims dies s'han produït dos actes que incideixen en la necessitat de debatre i estudiar en profunditat si el model policial actual basat en dos cossos policials (Mossos i Policies Locals) és el que necessita una societat canviant i en procés de transició nacional.

 ·
Notícia · Política
L'Esquerra Independentista denuncia el masclisme que pateixen les companyes militants perquè són dones i militants
Demà dia  27 a les 12h del migdia a la Plaça del Rei, l'Esquerra Independentista ha  convocat un acte polític i roda de premsa per denunciar l'onada d'insults, desqualificacions i menyspreu masclista del què han estat objecte les dones militants durant els últims mesos. Hi seran presents totes les diputades de la Cup-CC: Anna Gabriel, Eulàlia Reguant, Gabriela Serra, Mireia Vehí i Mireia Boya.
 ·
Recull de premsa · Política
Salvador Cardús:"No perdem més temps esperant miracles a Espanya"
En un article a l'Ara Salvador Cardús analitza els resultats obtinguts per Podem el passat 20-D i afirma al respecte que "Podem es troba atrapat entre la línia vermella del referèndum que va prometre a Catalunya i el mur altíssim del nacionalisme espanyol".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Forcadell: "La comissió sobre el procés constituent compleix tots els requisits de la legalitat".
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, defensa en una entrevista a El Punt Avui la plena legalitat de la comissió del Parlament i de la conselleria d'Exteriors

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí