Dimarts, 10 de abril del 2012 | 19:44
Opinió · Política
Apagar el foc amb benzina
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
Els reiterats incompliments i deutes pendents de l'Estat espanyol cap a Catalunya han posat a la corda fluixa la nostra viabilitat econòmica i la sostenibilitat del nostre estat del benestar.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Espai Internet
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
TV3 i tots els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) sempre s'han caracteritzat, entre d'altres singularitats, pels programes de producció pròpia que han emès, d'ençà que l'any 1983 varen començar les seves emissions.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Elogi del pessimisme
"Un pessimista només té bones sorpreses; sent-ne, podem convertir-nos en optimistes". Aquesta és una de les màximes del filòsof francès Lucien Jerphagnon, retratada en la seva obra que duu per títol Elogi del pessimisme.
 ·
Notícia · Política
"CiU ha d'explicar per què regala al PP la vicepresidència de la CCMA o el cap d'informatius de COMRàdio"
El líder republicà ha tornat a estendre la mà a CiU en matèria pressupostària i ha reiterat de nou la seva perplexitat pel majèstic II que conformen els pactes del govern de Mas amb el PP català.
 ·
Recull de premsa · Política
Castellà, Espadaler, Llorens, Recasens i Silva: "Apostem per una confederació en cultura, llengua i dret, i una federació en fiscalitat"
"Discrepem dels qui creuen que la societat catalana es divideix entre els favorables i els contraris a la independència".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Tresserras: "A l'ANC hi destaca l'escassa presència del PSC. On són els més catalanistes i els federalistes de l'Espanya plural?"
"Tots els partits del catalanisme, cadascun des del seu perfil, poden ajudar a bastir una estructura suprapartidària que ens cohesiona i enforteix".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Llibres / revistes
Suma d'esforços entre administracions
 ·
Llibres / revistes
República catalana, futur i llibertat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí