Dijous, 2 de febrer del 2012 | 18:27
 ·
Crònica · Política catalana
Mas s'entrega durant un any en sacrifici a Rajoy
Un any de coll. La transició nacional anunciada per Artur Mas en el debat d'investidura va a un ritme desesperant ment lent mentre s'aprimen estructures vitals del país com la CCMA. El primer any de CiU al poder ha estat marcat per les retallades i per les eleccions municipals i les espanyoles.
 ·
Crònica · Euskal Herria
L'hora de la Mesa de Partits i del diàleg amb ETA
La consigna és seguir avançant malgrat l'oposició del PP. Els defensors d'impulsar un procés de pau no es queden de braços plegats. L'agenda basca no la pot marcar el govern espanyol, amb un Mariano Rajoy que es resisteix a abordar la solució definitiva de l'últim conflicte armat d'Europa.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Carmen/Carme Chacón amaga la seva gestió armamentista
Carmen/Carme Chacón, com li agrada dir-se segons on es trobi, aspira a liderar el PSOE sense haver explicat la seva gestió armamentista al capdavant de ministeri de Defensa. Entitats vinculades a l'Església ho denuncien.
 ·
Recull de premsa · Política
Oriol Junqueras: "Espanya no vol que Catalunya existeixi al món per ella mateixa"
El president d'ERC, Oriol Junqueras, demana al Govern català que mantingui les seves delegacions a l'exterior i sobretot als països on més exportem, ja que són una "necessitat indiscutible".
 ·
Recull de premsa · Política
Isabel-Clara Simó: "El que és imprescindible és la unitat de la gent"
L'escriptora Isabel-Clara Simó defineix l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) com un "moviment ciutadà, fill de les consultes per la independència, obert, democràtic i transversal, que té com a objectiu empènyer els gran partits catalans perquè al Parlament
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí