Dimarts, 6 d'octubre del 2015 | 13:26
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La revolució de les "apps"
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo

Les "apps", les aplicacions que incrementen les funcionalitats i les potencialitats dels nostres telèfons mòbils estan propiciant una autèntica revolució en el nostre dia a dia. Aquest "software" està canviant les nostres vides i ho evidencia el fet que, cada cop més, hi ha més aplicacions de tota mena i els usuaris les utilitzem més.

Crònica · Política catalana
Alguna cosa es mou a l'empresariat català després del 27-S
Sembla que, després dels resultats del 27-S, les posicions d'una part del món empresarial català, decantat per les influències de Madrid i els poderosos, sobre les relacions entre Catalunya i Espanya no són tan unívoques com semblaven.

 ·
La fotografia · Política
Demòcrates per Catalunya vol recuperar l'esperit fundacional d'Unió
El proper 7 de novembre, coincidint amb el 84è aniversari del naixement d'Unió Democràtica, Demòcrates per Catalunya es constituirà com a partit en un congrés fundacional que es celebrarà a Cornellà de Llobregat.

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
L'enemic interior: els incompetents i els miserables

El col·lectiu Joan Creixell felicita les forces sobiranistes pels resultats del 27-S i creu que ja no hi ha pas enrere possible, i que els resultats, a pesar de l'ofensiva per terra, mar i aire de l'Estat, utilitzant mitjans legals (segons les seves lleis) i també inconfessables, no han pogut aturar la voluntat de la Catalunya multiclassista que vol esdevenir un Estat normal en una Europa de tots.

 ·
Crònica · Anàlisi política
Resultats finals de les eleccions de Catalunya: error o manipulació
Primera conclusió: 2 a 3 Dècimes i  9.100 Vots separen Independentistes d'Unionistes.

La polèmica suscitada sobre el recompte de Vots de les eleccions Autonòmiques de Catalunya i les posteriors valoracions, escrutat el vot final per correu, em permet fer les següents puntualitzacions:

 ·
Crònica · Seguretat
Intent de manipular l'OTAN amb la situació política catalana
Una campanya a Twitter i la utilització d'algunes associacions d'exmilitars o jubilats i algun diari digital ultra han estat utilitzats per intentar atemorir a la ciutadania catalana anunciant maniobres intimidatòries de les FAE a Catalunya.
 ·
Notícia · Llengua
El Correllengua 2015 arriba a Cerdanyola del Vallès els dies 24 i 25 d'octubre
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Ha fracassat la "campanya total" de l'Estat?"
En el seu article titulat "La simfonia espanyola dels mil", Josep Gifreu creu que "les opcions sobiranistes formen un bloc compacte i estable, que no tremola enfront de la gran cridòria, de la "simfonia de la por" que ha orquestrat l'Estat espanyol".
 ·
Recull de premsa
Sanuy: "Funciona tota l'orquestra amb una mala batuta? Sembla que sí"
Francesc Sanuy, en el seu article "La 'quinta columna' antisobiranista" diu que "Amb motiu de les eleccions plebiscitàries sobre la possible independència de Catalunya, s'han fet evidents moltes preses de posició que sovint s'utilitzen per a practicar el joc brut o introduir la por o la falsedat argumental com a element de judici".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí