Dimarts, 29 de maig del 2012 | 19:31
Opinió
"Fem el futut plegats?" Millor que no (1)
Miquel Strubell
Sociolingüista
El sr. Yang Leí és des del mes de març el flamant president del nou Esade China Europe Club. En una interessant entrevista feta per Ariadna Matamoros a l'Econòmic, el director executiu de Cosco Iberia explica que "la majoria de les companyies xineses que van venir a Europa als anys 90 es van instal·lar a Barcelona".
Crònica · Política catalana
ERC-PSC: del tripartit a la ruptura
La nova ERC que encapçala Oriol Junqueras està molt lluny políticament de la que, al seu dia, va pactar el govern d'Entesa. La prova més visible va ser la breu i freda reunió van mantenir dilluns a la seu dels republicans per mirar d'acostar posicions sobre el pacte fiscal.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Twitter i l'emprenedoria catalana
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Si hi ha una xarxa social per excel·lència relacionada amb l'àmbit professional i laboral, aquesta és, sense cap mena de dubte, LinkedIN. Aquesta és la referència per als professionals a dia d'avui per tal de promocionar i donar valor al seu perfil dins del món d'internet i les xarxes socials.
 ·
La fotografia
L'espectacular xiulada sepulta l'himne
Les consignes que el públic va entonar en al·lusió al rei i a Esperanza Aguirre van protagonitzar una final en la que, de nou, el capità de l'equip va passejar la senyera i la ikurriña pel camp.
 ·
Llibres / revistes
Desperta ferro!
 ·
Crònica · Illes Balears
El Consell de Menorca contracta un funcionari imputat per corrupció perquè assessori la modificació del Pla Territorial
La protesta al Consell de Menorca continua. Fa un mes, un grup d'activistes van demanar la dimissió del conseller d'ordenació del territori, Cristóbal Huguet (PP), per haver intentat modificar el Pla Territorial Insular (PTI) d'esquenes a la ciutadania.
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "Tenim un problema: cal una nova intel·ligència emocional per a l'independentisme"
"L'independentisme ha de demostrar que el nou estat permetrà superar els malestars actuals i esdevindrà un espai de més confortabilitat".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política catalana
President Mas, la Història l'ha cridat a vostè
La Història es construeix a cops. De sobte, hi ha moments en què tot es precipita. I ara li toca al President Mas liderar aquesta acceleració dels esdeveniments. Només ell té la responsabilitat de decidir si ens evaporem de forma inexorable cap a un autogovern de ficció o fem el salt imprescindible cap a l'Estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí