Tuesday, 16 de August del 2011 | 14:40
Opinió · Política
Llei electoral: fer possible allò impossible
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La canícula estival d'aquests dies no atura l'activitat, la feina dels partits catalans. El 20-N és molt a prop i hi ha molta feina per fer. CiU és el partit que disposa d'un clar avantatge per a aquests comicis. És l'única formació que ha triat, hores d'ara, candidat. Però més enllà del cap de cartell, el programa o les propostes, cada cop que hi ha eleccions, el debat sobre la llei electoral torna a sortir a la palestra. Tant a Catalunya com a Espanya.
 ·
Crònica · Economia
La letargia estival i electoral, somnífer de l'economia
Aquest mes d'agost està essent políticament inhàbil a casa nostra. I per política s'entén la presa de decisions d'un col·lectiu de persones escollides pels ciutadans per tal de resoldre situacions que afecten un país.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Punt de partida
Un Barça just de forces i mancat de ritme, s'ha endut  la primera batalla emocional de la temporada amb el Madrid. Al Bernabéu, la capacitat de sacrifici i l'encert davant de porta han subratllat la jerarquia culer.
 ·
Recull de premsa · Política
"El debat sobre si l'independentisme s'ha de presentar o no a les eleccions espanyoles és la prova que hi ha un independentisme residual instal·lat en una mena de Dia de la Marmota"
"Com diu Carod-Rovira, res no esgota tant com la defensa de les obvietats", afirma Marina Llansana en el seu article, 'Què hi hem d'anar a fer, a Madrid?', publicat a l'Ara.
 ·
Recull de premsa · Política
"El cost de ser espanyols està passant als catalans una factura molt elevada"
Josep Gifreu es pregunta a 'Votar a les espanyoles?', publicat a El Punt Avui, si té sentit que els catalans participin als comicis estatals i recorda que "el silenci i el fracàs d'una veu inequívocament catalana [...] han estat clamorosos".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí