Dilluns, 6 de març del 2017 | 18:12
 ·
La fotografia · Política catalana
Junqueras a Rajoy: "Mai renunciarem a la democràcia, al dret a vot, a les urnes i a les paperetes"
Esquerra Republicana ha fet aquest cap de setmana  una crida a defensar la democràcia i a treballar pel referèndum a l'acte central de la campanya 'La República que farem que ha tingut lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
 ·
Crònica · Nació Digital
Mas, a Harvard: "L'estat català serà un aliat de confiança per a l'OTAN al Mediterrani"
L'expresident de la Generalitat,Artur Mas, ha garantit que una Catalunya independent complirà amb els compromisos de l'OTAN i serà un "aliat de confiança al Mediterrani". "Catalunya està preparada per participar en les institucions multilaterals i ser un aliat sòlid als reptes globals d'Occident i del sud d'Europa", ha assegurat  a la Harvard Kennedy School.
 ·
Notícia · Política catalana
Rull: "La pretensió de fer el referèndum és inalterable. És una decisió política".
El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i exdirigent de CDC, Josep Rull, està convençut que el Govern tirarà endavant el referèndum i acusa l'Estat d'incomplir reiteradament els seus compromisos en infraestructures clau com el corredor mediterrani.
 ·
Notícia · Política catalana
La Fundació Josep Irla celebra el seu vintè aniversari el proper 16 de març
El Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona acollirà el proper 16 de març l'acte de celebració dels 20 anys de la Fundació Irla "(1997-2017. Vint anys de pensament i compromís". L'acte comptarà amb la intervenció entre d'altres d'Oriol Junqueras, Josep Ramoneda, Josep Manuel Tresserras, Marina Llansana i Josep Huguet.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "El referèndum continua superant obstacles, continua sent un clam majoritari de la societat. I qui el combati s'aboca perillosament al pou de la marginalitat"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma que "El govern català està compromès amb la democràcia i ja sap que el referèndum s'haurà de fer sense cobertura constitucional, fent front a una tempesta de querelles, inhabilitacions, amenaces, guerra bruta, etcètera".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Requejo:" Federalisme, per a què?"
En un article al Punt Avui afirma que "Pretendre aplicar una teràpia sense establir abans un diagnòstic es pot considerar una actitud diguem-ne curiosa, que no deixa en gaire bona posició el nivell de cientificitat i de professionalitat de l'implicat. Doncs bé, aquest ve a ser el plantejament d'alguns partits polítics quan asseguren que
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí