Dimarts, 29 de abril del 2014 | 20:22
Crònica · Seguretat
Clarobscurs en la Diada de les Esquadres
Miquel Sellarès
President del CEEC
La sola presència del Molt honorable President Artur Mas en la Diada de les Esquadres 2014 ha sigut el fet més positiu d'aquesta jornada. Una diada celebrada en uns moments en què la policia de la Generalitat està passant per un període en què la seva imatge ha quedat perjudicada per una sèrie d'afers i actituds que causen gran preocupació no sols al cos mateix sinó també als sectors polítics i socials que han donat suport a aquesta estructura d'estat fonamental.
Opinió · Política
Els bascos, amics?
Marta Alòs
Escriptora
Tot i que no m'agraden els tòpics ni posar "etiquetes" a ningú, diria que, en general, el caràcter basc és molt més semblant a l'espanyol: li agrada anar de vins, els acudits són semblants i, com ells, no tenen massa vocació pactista.
Opinió
El camí cap al no-res
Isidre Palmada
Professor
Seguir la llei és el bitàcola del President. Ho va expressar ben clar a l'entrevista de Sant Jordi, en el Punt Avui TV. Seguir la llei marca tot el relat, el què, el perquè, el com, el quan, el després, etc.
 ·
TribunaTV
El sistema electoral de la Catalunya independent
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Des de la perspectiva de la política catalana les europees adquireixen noves dimensions"
"No resultaria estrany que, un cop la ciutadania s'hagi pronunciat sobre el tema de fons, s'albiri una intervenció directa o indirecta de les institucions europees en un temps no massa llunyà".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Després d'un any catastròfic per a l'audiovisual català, alguna cosa es mou"
"La novetat és el nou canal de televisió sota la marca coneguda del diari El Punt AVUI".
Opinió · País Valencià
Amenaces i oportunitats de la independència de Catalunya: una visió valenciana
Jordi Muñoz
Politòleg
Vivim temps interessants. Sembla que els esdeveniments s'han accelerat i la majoria parlamentària de Catalunya ha convocat un referèndum sobre la independència per a aquest mateix 2014. A hores d'ara es difícil predir com s'acabarà tot plegat, però el sol fet d'arribar on som ha capgirat bona part dels esquemes polítics habituals, i ens ha obligat a tots a fer-nos moltes preguntes.
 ·
Crònica · Política
No tenen vergonya
Marc Costa
Advocat i politòleg
Utilitzar el lamentable incident de l'agressió a Pere Navarro per intoxicar el clima polític a Catalunya i difondre una inexistent virulència del procés sobiranista català, tal i com ha fet el PSC, el Partit Popular i Ciutadans és de poca-vergonyes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí