Dimarts, 21 de març del 2017 | 18:48
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Jo acuso el Sr. Eugeni Gay, que encapçala el manifest "El derecho al servicio de las libertades", de ser responsable de que Catalunya no es regeixi per l'Estatut d'Autonomia que van votar els ciutadans en referèndum l'any 2006, que va seguir de manera escrupolosa els procediments legals per a la seva elaboració al Parlament català i al Congrés de Diputats.

Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Carme Arenas
Escriptora
Hem arribat sens dubte al moment decisiu d'aquest procés nostre cap a un país nou i diferent. De mica en mica, hem caminat des de la societat civil cap a la política.Ha costat, perquè en aquests anys, tant si comptem des del 2010 com si ho fem des del 2014 (9N), no sempre els ritmes  entre la política i la societat han anat compassats.
 ·
Crònica · Política catalana
Els reptes del legislador català: de llei a llei, però com aguantar (fins al 24 de setembre?)
Si una cosa tindrà clara el legislador català és que no voldrà renunciar a cap garantia democràtica que faci incontestable, internacionalment i políticament, la celebració del referèndum d'autodeterminació a Catalunya
 ·
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont demana poder-se explicar al Senat
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria enviat  fa deu dies una carta al president del Senat, Pío García Escudero, demanant-li poder  celebrar una conferència amb el titol de "Referèndum català" a l'antiga Sala de plens de la Cambra Baixa. La carta de moment no ha rebut resposta.
 ·
Notícia · Política catalana
Joan Ignasi Elena: "Diuen mentides per allunyar els no independentistes del referèndum. No ho permetrem"
En una conferència al IV Congrés 'Qüestions d'Estat' que organitza Òmnium Cultural Badalona-Barcelonès Nord el coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha desgranat les mentides que aquells sectors contraris al referèndum expliquen per intentar aturar "la voluntat majoritària" del poble de Catalunya de decidir el seu futur a les urnes
 ·
Notícia · Nació Digital
Divisió entre els afiliats de CCOO: el 43% aposta pel federalisme i el 40% per la independència
Els afiliats catalans de CCOO estan dividits pel que fa a les seves preferències respecte la relació que hauria de tenir Catalunya amb Espanya. Segons una enquesta interna a uns 9.000 membres del sindicat feta pública aquest dilluns, un 68,6% d'aquests s'ha posicionat en relació a aquesta qüestió i,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "Un final que no pot ser altre que construir un estat que respongui a les necessitats dels seus ciutadans"
En un article a l'Ara Pere Pugès enumera les raons per les quals creu que seria molt necessari "fer un congrés ciutadà per debatre el país que volem".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Grau: "Tot dependrà dels catalans"
En un article al Punt Avui Jordi Grau afirma  que ja "se sap, si la política fa estranys aliats de llit, que es deia en castellà, la corrupció uneix gent que es van carregar l'independentisme i independentistes que es volen carregar el sistema".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí