Divendres, 23 de novembre del 2012 | 19:15
 ·
Crònica · Política catalana
Dues incògnites per resoldre
La campanya catalana ja s'ha esgotat. Diumenge les urnes s'obriran i s'espera una participació de les més altes en unes eleccions autonòmiques. L'electorat nacionalista està hipermobilitzat i dubta entre donar la majoria absoluta a CiU o la segona posició a Esquerra.
Crònica · Madrid
Somrieu, perquè guanyarem
Fem nostra la frase amb què, des de fa temps, Arnaldo Otegi anima els seus companys de l'esquerra abertzale: "Somrieu, perquè guanyarem!". Ara ho ha demanat als partits independentistes catalans amb molt d'encert. Un procés alegre, festiu, joiós, és el que més mal pot fer a Madrid. Sovint des d'aquesta pàgina hem alertat dels riscos, dels perills, de les traves, que l'estat espanyol posarà al camí cap a la llibertat plena de la nostra nació. Malauradament els temors s'han vist confirmats els últims dies amb les informacions que les clavegueres de l'Estat han filtrat al seu pamflet mediàtic.
Opinió
Vota Junqueras i defensa Mas
Miquel Sellarès
Periodista
Jo votaré Junqueras perquè és la garantia en contra els passos enrere i els coitus interruptus. ERC ha sembrat durant anys i avui reparteix la collita entre totes les forces sobiranistes. ERC, doncs, es mereix l'agraïment de tots els independentistes, ja que sense ells avui no seriem on som.
Opinió
Encara no ho tens clar?
Lluís Aragonès
Empresari
El britànic John le Carré és un dels reconeguts mestres de l'espionatge. Bona part de la seva obra creativa és ambientada durant la Guerra Freda i ha tingut milions i milions de lectors fervents. A l'Espanya de l'època, la de l'Editorial Bruguera, feien tant de furor les novel·les i pel·lícules d'espies que l'irreverent i bohemi dibuixant Manuel Vázquez en va crear l'antítesi.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "Algunes clavegueres s'han posat a afusellar vells documents perquè un diari canviés el rumb de les eleccions"
"No entenen res. I com que no entenen i creuen que això és la bogeria d'un tal Mas que li ha donat per aquí, sumen error rere error amb una obstinació digna de mèrit".
 ·
TribunaTV
Diumenge que ningú falti a les urnes
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Diumenge sabrem cadascú en quina perspectiva de futur inscrivim el nostre vot"
"Només en el curs de l'emancipació nacional, [...] serà possible introduir les transformacions que garanteixin un salt qualitatiu en el model social i de benestar".
 ·
Notícia · Política catalana
Per fi Carod dóna suport a ERC
Josep-Lluís Carod-Rovira, l'indiscutible ideòleg de l'independentisme polític dels últims anys i autor del llibre '2014. Que parli el poble català' sembla que ha trobat de nou el seu lloc i el perfil que pertoca en uns moments extraordinàriament importants i històrics per a la nostra nació.
 ·
Llibres / revistes
Aicnàlubma
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí