Dilluns, 13 de gener del 2014 | 19:30
Opinió
Caldria un nou afer Galinsoga
Josep Poca
Escriptor
L'altre dia, una crònica d'aquest diari digital, en l'escrit El Grup Godó: la subtil eina de l'unionisme, es feia ressò dels intents del govern de l'Estat per neutralitzar el corrent sobiranista dels mitjans de comunicació de Catalunya i donava a conèixer els tripijocs i els xantatges que es duen a terme per fer fracassar els anhels del nostre poble.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
La batalla mediàtica
Aquest cap de setmana, dins la campanya Signa un vot per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), s'ha dut a terme una recollida massiva de signatures simultàniament per tot el territori català. La campanya ha comptat amb el desplegament de milers de taules i voluntaris per tot arreu del nostre país, i ha permès la recollida de signatures de totes les persones desitjoses d'exercir el seu dret de petició per sol·licitar la celebració de la consulta i que, en el supòsit que aquesta no sigui permesa, que dita sol·licitud esdevingui un vot favorable a una futura declaració unilateral d'independència. 
Opinió
La tercera via de Cameron
Isidre Palmada
Professor
El PSOE-PSC ha pactat una eina política aquest 7 de gener, a Barcelona. El partit ha signat 9 punts que han de servir per harmonitzar la política de les dues organitzacions. D'ara endavant, mai més. Mai més vots distints, mai més anàlisis confrontades i mai més sancions dels parlamentaris en el tema territorial. 
 ·
Recull de premsa
Graupera: "Adoctrinament, castellanització, control públic, recentralització i negació del maltractament fiscal: el diàleg continua"
"García-Margallo va fer una crida perquè "els ponts de diàleg continuïn oberts". Paraula clau: "continuïn". Deu voler dir que ja estan dialogant".
 ·
Llibres / revistes
1914-1918. La guerra que va capgirar el món
 ·
Recull de premsa
Rovira: "Si guanya el 'sí-sí', podrem posar els recursos que generem al servei de l'ocupació"
"La independència és l'única oportunitat que tenim perquè l'interès del conjunt dels ciutadans s'imposi als interessos de l'oligarquia que domina a l'Estat espanyol."
 ·
L'acudit
Per Puyal
S'ha dit
"L'entesa del sobiranisme basc es limita a consolidar el procés de pau"
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
S'ha dit
"No hi ha, ni de bon tros, unanimitat de la burgesia catalana contra la via sobiranista"
Pere-Oriol Costa
Catedràtic de comunicació de la UAB
S'ha dit
"Adoctrinament, castellanització, control públic, recentralització i negació del maltractament fiscal: el diàleg continua"
Jordi Graupera
Escriptor
S'ha dit
"Fins ara el PNB eren els nacionalistes 'bons'. Rajoy els ha obligat a trencar l'equidistància"
Ferran Casas
Cap de política del diari Ara
S'ha dit
"Més que unitat de partits, és important que hi hagi unitat d'acció a les institucions"
Marina Llansana
Filòloga i periodista
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí