Dimarts, 25 d'octubre del 2016 | 13:41
 ·
Crònica · Informe SIC
Primer objectiu post investidura: Destruir el Procés català
Després de mesos de certa paràlisi en  els aparells de l'estat aquests preparen una ofensiva per l'endemà de la, més que probable,  investidura del president Rajoy.El primer objectiu d'aquesta seria unificar la direcció i coordinació d'una gran ofensiva dels aparells i les clavegueres contra el Procés català.

 ·
Crònica · Política catalana
Carme Forcadell som tots!
Miquel Sellarès
Periodista
Quan vàrem començar l'ANC  sabíem i érem conscients que arribaria el dia que caldria enfrontar-se  a les lleis espanyoles,  a la gàbia de l'estat de les autonomies i a la seva consitució. I aquest dia  ha arribat.

Opinió · Política
Desconnectem del franquisme - la Derogació de la Llei d'Amnistia del 1977
Daniel Laspra
Advocat del CADCI
Els darrers dies hem pogut escoltar varies noticies contradictòries que posen en qüestió l'anomenada "transició espanyola", en el context del procés d'autodeterminació català i per iniciativa de la Comissió de la Dignitat
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Cultura
XXII edició dels Premis Nacionals President Lluís Companys
Com cada any ERC Sants-Montjuïc atorga els Premis Nacionals Lluís Companys a persones i entitats que s'hagin distingit per la seva dimensió social i humana i els seus valors en la defensa i promoció del nostre país. L'edició d'enguany tindrà lloc el proper divendres 28 d'octubre a les vuit del vespre al Casinet d'Hostafrancs.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La conclusió és que ja hi pot haver batalletes a la rereguarda, mentre tinguem clar quina és la batalla grossa i qui tenim al davant"
En un article al diari Ara Toni Soler assegura que "hi ha una mena de sobiranisme mental que està fent de Catalunya un territori amb dinàmiques pròpies i batalles difícils d'extrapolar".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cuyàs: "La desconnexió la fan ells. Els altres governs, si més no, escolten. I si han de fer una pregunta, la fan"
En un article al Punt Avui el periodista Manel Cuyàs, afirma que "No hem posat prou èmfasi en el fet que deu ambaixadors anessin a escoltar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, quan l'altre dia es va fer present en un d'aquests esmorzars de contingut polític que a Madrid s'organitzen cada dia".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí