Divendres, 7 d'octubre del 2016 | 15:13
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Miquel Sellarès
Periodista

Avui al Parlament de Catalunya el Procés que està protagonitzant la majoria social del país ha donat un pas endavant indiscutible aconseguint que el dret a decidir sumés vuitanta-tres diputats. D'aquesta manera s'ha fet un pas més que de ben segur no estarà exempt d'incògnites i dificultats però ningú pot negar que ha estat un gran avenç que no ens hauríem ni pogut imaginar fa uns anys.



Opinió · Política catalana
Mossos i referèndum.
Marc Costa
Advocat i politòleg

Ara que el president Puigdemont ha posat sobre la taula el referèndum, sorgeix una qüestió important que pot determinar la seva viabilitat efectiva, com és el paper que hauran de desenvolupar els Mossos d'Esquadra quan l'Estat espanyol posi en funcionament tota la seva maquinària per aturar-lo a partir del

La fotografia
Forcadell: "Vaig fer el que pertocava, i ho tornaria a fer sense cap mena de dubte"
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha comparegut  per valorar la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de demanar a la Fiscalia que actuï penalment contra ella per haver permès la votació de les conclussions de la comussió d'estudi del procés constituent.
Notícia · Política catalana
76 anys de l'assassinat del president Companys. Per Catalunya!
Pel proper dissabte,15 d'octubre, Esquerra Republicana de Catalunya ha organitzat una marxa de torxes  al castell de Montjuïc  i una ofrena floral a la tomba del president Companys per  commemorar els setanta-sis anys del seu  l'assassinat.L'acte comptarà amb els parlaments entre d'altres de Marta Rovira i Alfred Bosch.
Opinió · Política catalana
Biblioteques públiques a Catalunya al servei de la nova República
Martí Pujol
Vicepresident tercer i president delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació
El sistema de biblioteques públiques de Catalunya és un dels pilars bàsics de l'estructura d'estat cultural que volem per a la Catalunya d'aquest segle. Ja al 1915, Eugeni d'Ors, en el projecte aprovat per la Mancomunitat de Catalunya escrivia que
Recull de premsa · Política catalana
Espada: "Pressupost,etapa decisiva"
En un article al Punt Avui, Ferran Espada,remarca la importància de superar el debat dels pressupostos dels que afirma "és on hi ha la meta" ja que afegeix "sense pressupost aquest cop anem abocats a unes eleccions".
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: " Sense el 9-N, Margallo no diria ara –des de les Nacions Unides– que l'independentisme "avança a tota mà­quina"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro, assegura respecte les peticions d'inhabilitació de Mas, Ortega i Rigau que "La Fis­calia no ha previst que aquest moviment serà un tret que li sortirà per la culata,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí