Dilluns, 22 de abril del 2013 | 19:37
Opinió
La literatura de l'unionisme
Lluís Aragonès
Empresari
El món de la cultura i l'edició està patint, com la majoria de sectors de la nostra economia, però com que l'alegria va per barris, els llibres d'economia i de política estan vivint una efervescència que feia anys que no es produïa.
Opinió
La traïció dels de sempre: cornuts i pagar el beure
Miquel Sellarès
Periodista
No és cert que a Catalunya tothom estava a favor de la democràcia durant la transició democràtica, ni tampoc que tothom al país va lluitar a favor de la democràcia. Centenars de milers de ciutadans, suposadament apolítics (i altres de franquistes) van col·laborar a fer anar bé els negocis durant el franquisme i durant la transició democràtica. Ara, els mateixos, tenen por a perdre els privilegis d'una elit poderosa.
 ·
Notícia · Comunicació
Neix l'ARA Balears, nova capçalera en català a les Illes
Des del novembre de 2011 el Diari ARA i el Diari de Balears es distribuien de manera conjunta a les Illes. A partir d'aquesta setmana, però, s'ha acordat la creació d'una nova publicació diària: l'ARA Balears.
 ·
Llibres / revistes
Gaudí inèdit
 ·
Recull de premsa
Soler: "Rosell, Fainé, Lara, Godó i d'altres pretenen alterar el rumb per sobre del mandat democràtic. Si fóssim un estat, en diríem cop d'estat"
"El viratge actual ens permetrà a tots saber distingir entre el sobiranisme oportunista -el que només buscava vots, lectors o clients- i el sobiranisme de veritat. I ara, que guanyi el millor".
 ·
Llibres / revistes
Els Mossos es planten contra la Generalitat
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió
La bona feina dels catalans a l'exterior
Joan Rusiñol
Periodista
Constato que hi ha motius per l'optimisme. Com deia fa poc en Lluís Llach, vistes les coses des de fora, el procés està ben encaminat. L'evidència és a l'Europa dels Estats: el sobiranisme està guanyant la partida a una Espanya, feixuga i desprestigiada, que només té esma per demanar temps afegit a l'àrbitre. A vegades és bo obrir el focus i no centrar-se només en l'estira-i-arronsa polític del dia a dia al Principat, que pot acabar sent descoratjador.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí