Dilluns, 6 de febrer del 2017 | 13:42
 ·
La fotografia · Nació Digital
Milers de persones donen suport a Mas, Ortega i Rigau
Mobilització massiva i sense precedents abans d'un judici. L'independentisme ha tornat a fer una demostració de força per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau abans que entressin al TSJC per ser jutjats pel 9-N.
 ·
La fotografia · Política catalana
Declaració institucional del president de la Generalitat amb motiu de l'inici del judici del 9N
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest matí, en una declaració institucional des del Palau de la Generalitat, que "els responsables d'haver judicialitzat les reivindicacions polítiques trobaran la resposta d'un poble que, amb totes les seves diferències, matisos i diversitats, vetlla per la seva dignitat". "

 ·
Crònica · Política catalana
"Jutjar les urnes"; per Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau
2.344.828 ciutadans es van plantar davant d'una urna i van votar. Era diumenge 9 de novembre del 2014. El procés participatiu del 9-N va comptar amb 41.000 voluntaris i es va convertir en la mobilització democràtica més gran que ha viscut la Catalunya moderna.
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Miquel Sellarès
Periodista
Aquest 2017 és definitiu per a la nostra llibertat i dignitat nacional. És ara o potser mai i l'Estat comença a adonar-se que els catalans, ara sí, hi anem seriosament. Que tot plegat no és una estatègia de diversió o mobilització i, per això, estan desesperats i,
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Àgora Irla el proper dimarts 7 de febrer: El futur de la TV i l'audiovisual
La Fundació Josep Irla i de la Plataforma Catalunya Sí han organitzat conjuntament un debat  obert sobre el present i el futur de TV3, i en general sobre la televisió i la ràdio públiques catalanes:El futur de la Teleisió i l'Audiovisual. Aquest estarà presentat per Aria José Recoder i hi participaran Emili Prado, Martí Petit i Jaume Ferris.
Crònica · Nació Digital
Antoni Vives, l'home que va impressionar Pujol
Antoni Vives (Barcelona, 1965) ha estat detingut aquest dijous en el marc de l'operació Pika, una ramificació del cas del 3% que afecta CDC. Les investigacions arriben fins a la gestió de l'Ajuntament de Barcelona en el període de govern de CiU. La fiscalia ha posat el seu focus sobre l'empresa municipal BOMSA, que va ser presidida per Vives, per suposat pagament de comissions.
 ·
Notícia · Política
Els eurodiputats catalans fan front comú a Brussel·les per denunciar "l'Operació precinte"
Els eurodiputats d'Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé, juntament amb l'eurodiputat del PDCat Ramon Tremosa, han denunciat aquest dijous al Parlament Europeu el que s'ha conegut com l'#operacióprecinte, una operació a través de la qual
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí