Dimarts, 24 de juliol del 2012 | 19:20
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Model econòmic català: Cap on hem d'anar?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ara fa uns dies que es va donar a conèixer a través dels mitjans de comunicació la notícia que les exportacions catalanes a nivell internacional havien superat les efectuades a la resta de l'Estat. Una dada molt significativa i que representa un canvi important en les exportacions del nostre país, molt avesades històricament a Espanya.
Crònica · Anàlisi política
Irredemptisme institucional
Marc Sanjaume
Gairebé dos mesos després de les eleccions del passat mes de maig, Sèrbia torna a tenir govern, aquesta vegada liderat pel que fins ara era ministre de Defensa, Ivica Dacic, que assolí la tercera posició a les eleccions legislatives.
Opinió
Pa i cultura
Àngels Ponsa
Diputada al Parlament i Presidenta de la Sectorial de Cultura de CDC
Aquests dies estem assistint perplexes a una de les moltes decisions decebedores del Govern espanyol. El passat divendres 13, el Govern de Mariano Rajoy va anunciar la pujada de l'IVA en molts àmbits de la Cultura, passant així del 8% al 21%.
 ·
Notícia · Política catalana
"Tenim dret a marxar del Titanic"
"El vaixell s'està enfonsant i el director d'orquestra, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ni tan sols surt a coberta a tocar el violí".
 ·
Crònica · Illes Balears
34 noms per a la infàmia
Ana Maria Aguiló i Garcías, María José Bauzá i Alonso, Rosa Maria Bauzà i Colom, José Ramón Bauzá i Díaz, Lourdes Bosch i Acarreta, Margalida Cabrer i González i més.
 ·
Recull de premsa
Muñoz: "Si Mas descarta eleccions anticipades, les seves opcions a la segona meitat de legislatura es redueixen significativament"
"Pot seguir afeblint-se i confiant que a l'oposició no hi haja una reacció que l'amenaci".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Construïm la independència i l'Estat
Moltes vegades des del nostre col·lectiu hem reflexionat sobre si realment a Catalunya sabem què vol dir assolir la independència i la construcció posterior de l'Estat, donat que, majoritàriament, els sectors sobiranistes del nostre país estan encara en una fase teòrica i no són capaços de bastir, construir i posar en marxa l'estratègia i l'estat major, que haurà de dirigir el procés en cas que realment els nostres ciutadans exerceixin el dret a decidir que ens porti a la independència nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí