Dimecres, 16 d'octubre del 2013 | 20:28
Crònica · Pla de lleida
Visca el 'pajaritu'!
Ivan Mambrillas
Quan el poll unflat que lidera el neolerrouxisme català perdona la vida a Lluís Companys després d'haver-lo qualificat de "president colpista", sentim, sobretot, fàstic.
Opinió
Un mes i un dia, una eternitat
Lluís Aragonès
Empresari
De l'Onze de Setembre al Dotze d'Octubre hi va un mes i un dia. De la Via Catalana per la Independència a la manifestació Som Catalunya, somos España hi va un món. I, entremig, hi ha una eternitat.
 ·
Crònica · Seguretat
El darrer fracàs de Duran i Lleida: torna de Washington sense cap contracte per la indústria de la defensa
Darrerament, el líder democristià sembla acumular fracàs rere fracàs. Uns de ben grossos i sonats, i d'altres de més discrets però igualment significatius. El darrer: tornar d'Estats Units amb les mans buides. No ha aconseguit ni un sol contracte per a la indústria de la defensa catalana, no ha contribuit a crear ni un sol lloc de treball.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Vot electrònic i consulta
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions

Catalunya està vivint una de les etapes més transcendentals de la seva història contemporània. Emocionant, apassionant i il·lusionadora, per a la majoria de catalans i catalanes. El dret a decidir i la manera de com hem d'exercir-lo omplen la centralitat política catalana. No entraré en detalls, ni opinaré al respecte de l'anomenat procés català.

 ·
Llibres / revistes
Operació Castor, la darrera escletxa
 ·
Notícia
Alfred Bosch demana 10 segons de silenci al Congreso en memòria de Lluís Companys
El PP refusa l'homenatge i trenca el silenci a la cambra amb un crit de "¡Viva España!". El portaveu d'Esquerra Republicana-Catalunya Sí denuncia també que l'Estat no ha fet, encara, cap acte de memòria o disculpa.
 ·
Recull de premsa
Miró: "L'Espanya suposadament democràtica ha renunciat a fer de Companys un símbol compartit. Qui són els veritables separatistes?"
"El 15 d'octubre del 2004 María Teresa Fernández de la Vega va participar en l'homenatge al president Companys. [...] Amb el crit "¡Viva España! " d'un diputat del PP ahir en ple minut de silenci al Congrés, es tanca el cicle".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Mentre no sigui possible fer una consulta, més que no pas majories silencioses, tindrem majories silenciades"
"A veure si ens entenem: si cal posar fi al "temps de silenci d'una part de la societat catalana", com diu Albert Rivera, per què no la deixem parlar a les urnes, que és l'únic lloc on la veu té valor polític?".
Opinió
El Departament de Cultura de Max Cahner
Raimon Carrasco
Advocat
A principis de 1982, quan jo m'hi vaig incorporar, al Departament de Cultura es treballava amb una il·lusió encomanadissa. Recordo que aquells primers dies els despatxos bullien d'activitat perquè s'estava llançant la campanya El català, cosa de tots (amb guions del gran Tísner). Els país acabava de recuperar les institucions després de la dictadura, i tots teníem clar en quina direcció remàvem.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí