Dimarts, 21 de febrer del 2017 | 19:16
Opinió · Política catalana
Quan i com farem futur?
Miquel Strubell
Sociolingüista
M'estranya la falta de coordinació entre els partits i coalicions que faran campanya pel si en el referèndum- amb un espectacular ventall històric que cobreix des del centre dreta cristiano demòcrata fins l'esquerra antisistema- per un cantó, i
 ·
La fotografia · Societat civil
Òmnium lliura el 49è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Isabel-Clara Simó
Isabel-Clara Simó ha rebut de la mà del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes en un acte al Palau de la Música.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "El referèndum no és bescanviable. Senzillament, perquè la democràcia tampoc no ho és"
En un article al Punt Avui el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, en el que surt al pas de possibles divergències estratègiques i assegura que està conjurat amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, "sense matissos amb determinació en la celebració d'un referèndum legal i vinculant"
 ·
Recull de premsa · Política
Conesa: "És tanta la importància dels temps que venen, que tenim l'obligació de fer-ho bé i –sobretot- de no defallir, passi el que passi"
En un article a la Vanguardia la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa,  afirma "El món, Europa i Catalunya viuen moments de canvi. S'han desfermat nous moviments i fenòmens, tant socials com polítics, que posen en crisi i qüestionen antics patrons i valors que semblaven inamovibles".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Calvet: " Els errors de no creure en la història escrita per les urnes i defensar encara la història que escriuen les guerres"
En un article a l'Ara Gemma Calvet afirma que "El 9-N i el judici recent han estat dos episodis del nostre present, amb una força única i objectiva que ja ha escrit la història per sempre. Les dues cares de la moneda que actualment representa la democràcia a l'estat espanyol tenen les imatges marcades"
 ·
Notícia · Economia
La Fundació Irla publica una nova edició de la seva revista Eines
La Fundació Irla acaba de publicar el número vint-i-set de la revista Eines dedicada a "La ciència econòmica en crisi".Aquest número inclou entre d'altres articles de Josep Huguet, Joan Tugores, Liz Castro i Marc Gunjoan.. També hi podem llegir una conversa amb Lourdes Beneria.
 ·
Recull de premsa · Política
Del Toro: "Catalunya ja no és Espanya, és un altre país per voluntat pròpia a gairebé tots els efectes,i això no té marxa enrere"
EN un article a l'Ara Suso del Toro afirma "Els mitjans de comunicació construeixen i ordenen la vida social d'un país. Buscant informació en mitjans espanyols -és a dir, madrilenys- i catalans, constato cada dia que informen i retraten dos països diferents".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí