Dijous, 20 de març del 2014 | 18:57
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
'El País' i el galifardeu Girauta: la força de les clavegueres
L'operació en contra del president Mas, culpant-lo de tots els mals de sobiranisme, ha fracassat rotundament, i l'Estat major de l'unionisme i les seves clavegueres, conjuntament amb la quinta columna ben dotada, han reflexionat. I han posat en marxa una nova estratègia que, tot i ser vella i fracassada en els seus inicis, ja ha començat.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "Construint un Estat nou"
Memòries polítiques de Miquel Sellarès
Opinió
El 30 de març a Brussel•les: "Europa, votarem!"
Elisenda Paluzie
Professora de teoria econòmica de la UB
El 30 de març els catalans ens manifestarem plegats amb flamencs, escocesos i altres ciutadans europeus per visualitzar la nostra determinació a favor del Dret Universal d'Autodeterminació i en contra de qualsevol oposició i amenaça al seu exercici.
Opinió
Per què Crimea i Catalunya no tenen res a veure
Oriol Illa
Politòleg
Molts polítics no se n'adonen que mentir i manipular no fa més llest a qui ho practica en la seva defensa ideològica, ni més babau al destinatari de dita acció.
 ·
La fotografia · Societat civil
Cercavila multitudinària per l'escola catalana
Somescola.cat ha anunciat la convocatòria d'una cercavila multitudinària a favor del model d'escola catalana a Barcelona el proper 14 de juny. La mobilització pretén convertir-se en un clam històric en defensa del dret a decidir el propi model educatiu.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "Il·legalitzar i processar la ciutadania és un disbarat. Seria tant com enviar mitja Catalunya a la clandestinitat"
"És paradoxal que els que neguen el dret a votar acusin de colpistes els que lluiten per la democràcia".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "L'Estat no vol prescindir de Catalunya, però mantenir-la sotmesa li resulta fatigós. Els actors internacionals ja se n'han adonat"
"Radicalitat democràtica i afermament de la voluntat majoritària són la via. Per això ens convé obtenir una gran participació a les eleccions europees".
 ·
Crònica · Política
El Fons Monetari Internacional, les desigualtats socials i Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Finalment, fins i tot el Fons Monetari Internacional (FMI) ha constatat que les desigualtats socials posen en perill l'estabilitat econòmica i el creixement. L'estudi, publicat aquesta setmana, Fiscal Policy and Income Inequality, assenyala, per exemple, que als Estats Units d'Amèrica el 10% de la població més rica l'any 1980 disposava del 30% del PIB, mentre que en l'actualitat n'acapara el 48%.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí