Divendres, 10 de febrer del 2012 | 09:19
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Aires de renovació a CDC
En el si de CDC, i de cara al Congrés del partit, comencen a endevinar-se estratègies diferents a les que ha seguit Artur Mas fins ara i així noves cares censurades en el passat emergeixen.
Oriol Pujol conscient de la seva força, però també de la debilitat de ser fill de qui és, vol impregnar la seva candidatura a la secretaria general d'un consens capaç de superar els enfrontaments en el si del propi "pinyol".
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC, lluny de la reinvenció
El PSC ha sobreviscut al congrés del PSOE. Si Carme Chacón aconseguia el seu objectiu de convertir-se en secretària general del PSOE i guanyava el congrés (i a més a més situava en un càrrec estratègic el també català José Zaragoza) l'autonomia del PSC hauria quedat sèriament compromesa.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Torralba i Morlans alliçonen als bisbes
El laic Francesc Torralba i el sacerdot Xavier Morlans, nous consultors d'organismes del Vaticà, han donat lliçons de les seves matèries als bisbes en la darrera reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense.

 ·
Notícia
L'Assemblea Nacional Catalana prem l'accelerador
El moviment celebra tres grans actes aquest cap de setmana a Girona, Tortosa i Granollers, mentre el nombre d'assemblees territorials constituides ja arriba a les 170.
 ·
Notícia · Seguretat
El Parlament de Catalunya farà un reconeixement institucional a Jaume Curbet
El reconeixement consistirà en un homenatge institucional, així com la creació d'un premi a treballs o estudis relacionats amb la seguretat. També es posarà el nom de l'intel·lectual català a alguna aula o dependència de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

 ·
Crònica · Política catalana
Existeix el sector catalanista del PSC?
Si existeix, és el moment de demostrar-ho. La derrota de Carme Chacón al congrés del PSOE deixa en evidència l'aparell del PSC, que ha quedat en ridícul. Tots els que van recolzar Chacón han quedat en evidència l'estratègia de federalitzar el PSOE s'ha enfonsant davant l'evidència que el PSOE no vol ser federalitzat, al contrari, com va dir el seu nou líder,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí