Divendres, 12 d'octubre del 2012 | 18:33
 ·
Notícia
Convocatòria passada per aigua
La manifestació del 12 d'octubre a Barcelona ha fracassat aquesta setmana a la capital catalana en demostrar una capacitat de convocatòria molt inferior a allò esperat. Només uns pocs miles de persones han omplert el centre de la plaça Catalunya.
Crònica · Madrid
Rajoy activa l'estratègia de l'acolloniment
L'exèrcit espanyol ha sobrevolat el Ripollès. Ha atemorit els ciutadans d'una comarca que és bressol de Catalunya, ha menystingut les autoritats competents del país, els pagesos denuncien que el soroll dels avions ha esverat el bestiar, el mode de via de molts pobles de la zona... Els militars es mouen, avisen la ciutadania que s'atreveix a dir que vol decidir el seu futur. Sí, però es mobilitzen perquè ho ordena el govern espanyol. No ens equivoquem.
 ·
La fotografia
8.000 espelmes per a una estelada gegantina
L'Assemblea (ANC) ha encès la flama aquesta setmana. A través de la campanya "Encén la flama", l'ANC ha dibuixat una estelada gegantina a la plaça Major de Vic.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Independentisme: unitat o acumulació de forces?
La idea i el desig que l'independentisme es presenti a les eleccions en un sol bloc és producte, més aviat, de la il·lusió i del cor, de la bona gent independentista, que no pas de la realitat. A l'espectre polític hi ha organitzacions diferents amb històries i persones diferents, i no és fàcil aconseguir la unitat.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí