Dilluns, 19 de setembre del 2016 | 15:32
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Ens cal l'estabilitat dels convergents
Si una cosa ha tornat a quedar clara després d'aquest 11 de Setembre és que l'espai polític majoritari que representa el sobiranisme continua gaudint d'una gran fortalesa i si a  això li sumem la renovació del secretariat de la CUP l'esperança d'una envejada estabilitat és cada dia més plausible.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Miquel Sellarès
Periodista

Aquesta darrera Diada va representar un nou gran èxit de participació amb un milió dues-centes mil persones manifestant-se en perfecte ordre democràtic arreu de Catalunya en diverses concentracions convocades per l'ANC i Òmnium Cultural. Uns dies abans d'aquesta sorgia una interessada polèmica arran de l'acte de commemoració dels quaranta anys de la històrica concentració .

 ·
La fotografia · Política catalana
President Mas: "Estic 100% segur que durant el 9N vam obeir el mandat de la gent, que és el que ha de fer un demòcrata"
Mas ho ha afirmat en un acte de reconeixement a Arenys de Munt organitzat pels promotors de la consulta el 13 de setembre de l'any 2009. 
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pascal "El que és rellevant del referèndum no és que sigui unilateral, sinó que estigui ben fet"
En una entrevista a la Vanguardia la coordinadora general del Partit demòcrata Català, Marta Pascal, afirma respecte les dificultats que estan tenint a l'hora d'inscriure el nou partit "Som conscients que hem de corregir alguns aspectes formals i ho farem. Però no renunciarem al nostre esperit fundacional, que és que aquest país tingui un Estat.
 ·
Crònica · Informe SIC
11-S: Estratègies i contradiccions de les clavegueres de l'estat

Aquest breu informe pretén aportar informacions i dades sobre la Diada d'enguany i com els serveis de l'estat l'han valorada, així com les contradiccions i enfrontaments que hi ha entre els diferents equips d' anàlisi al servei d'aquest ja que a hores d'ara estarien duent a terme estratègies divergents de com tractar el que ells anomenen el "desafiament sobiranista de Catalunya".

 ·
Recull de premsa · Societat civil
Muñoz: "L'estranya persistència sobiranista"
En un article a l'Ara Jordi Muñoz assegura que "El procés (fallit) de reforma estatutària va obrir una finestra d'oportunitat que va permetre a l'independentisme ja existent sortir a la llum i suscitar consensos més amplis"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí