Dilluns, 21 de desembre del 2015 | 14:04
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els resultats del 20-D: Conseqüències
A nivel l estatal (1) :

El PP rep un fort correctiu. Perd 60 escons però ,tot i així, es manté com la força més votada evidenciant  que continua essent el veritable partit de la nació d'arrel castellana resistint l'empenta d'una sèrie de sectors del'ÍBEX 35,
Opinió · Seguretat
Miserable
Marc Costa
Advocat i politòleg
Han estat miserables les declaracions de l'encara ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, en menysprear el nostre cos de policia afirmant falsament que hi ha hagut un increment de robatoris de coure a Catalunya en infraestructures ferroviàries i en la xarxa elèctrica
La fotografia · Societat civil
Jordi Cuixart és proclamat nou president d'Òmnium
Aquest cap de setmana Òmnium Cultural ha renovat  la seva junta, amb la proclamació de Jordi Cuixart  com a nou president i Marina Llansana  i Joan Vallvé com a vicepresidents.
Recull de premsa · Societat civil
Cuixart: "La renovació d'Òmnium"
En un article a l'Ara el nou president d'Òmnium, Jordi Cuixart, fa un repàs dels origens d'aquesta entitat i repassa el que és  i el que vol continuar sent. Així, pensa Cuixart "que el projecte polític de la independència de Catalunya en el marc europeu és avui l'únic capaç de fer de palanca a l'ambició d'un país".
Opinió · Política catalana
Del bipartidisme a la independència
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
És un fet que del 27S fins ara ho podríem haver fet millor. També ho és que lamentar-nos no serveix de res i que el destí ens situa, novament, en una situació d'avantatge.

Opinió · Política
L'independentisme al nucli de la sobirania espanyola
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els resultats del 20 de desembre ens faran adonar de l'enorme canvi polític que s'ha esdevingut a Catalunya en aquests quatre anys, a una velocitat vertiginosa. A les eleccions espanyoles de 2011 només hi havia 3 diputats independentistes i 42 dels 45 diputats elegits a Catalunya defensaven la Constitució de 1978.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí