Dimecres, 9 de abril del 2014 | 19:27
 ·
Crònica · Política catalana
8 d'abril de 2014: adéu Espanya, fem via!
Després del debat d'avui al Congrés, Catalunya ha de tenir més clar que mai que a Madrid no hi ha res a fer. Espanya és el que és, i a nosaltres només ens queda un adéu i un fer via cap al futur. Herrera, Rovira, Turull, Duran i Coscubiela s'han estimbat contra el mur d'Espaya una vegada més. Si bé hi ha hagut diferències entre Rajoy i Rubalcaba, ha quedat clar que Rajoy no ha mogut un pèl el plantejament de l'una, grande e indivisible, amb tot el que representa una pàtria única.
Opinió · Política
Ibarretxe, Mas, Euskadi, Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Ahir vaig tenir una experiència interessant, imprevista: participar en una tertúlia radiofònica d'EiTB Ràdio Euskadi per valorar el resultat de la sessió monotemàtica al Congrés on hi van participar els tres representants del Parlament de Catalunya.
 ·
TribunaTV
TribunaTV entrevista en exclusiva Jaume López
Enquesta
Quina utilitat ha tingut el debat sobre la consulta al Congrés espanyol?
 ·
Notícia
"Qualsevol classe política que no es vulgui fer l'harakiri a ella mateixa ha d'acompanyar el procés"
Dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Jaume López, Doctor en Ciència Política i de l'Administració i professor de la Universitat Pompeu Fabra.
Opinió
El boomerang
Marta Rovira
Sociòloga
El debat sobre la petició del Parlament de Catalunya per a realitzar una consulta sobre la independència de Catalunya ha anat com s'esperava, amb els arguments sabuts d'antuvi. Però no ha estat un debat en va.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Indignitat
Ivan Mambrillas
Usarem el comodí conceptual de la ciència social recreativa, a saber, l'adjectiu estructural, per afirmar que la indignitat, ahir, no va ser cosa dels emissaris del parlament del Principat ─és clar que no: ans al contrari─, ni tampoc dels líders del bipartit espanyol, sinó d'un dels trets estructurals que defineixen qualsevol antagonisme entre l'estat i la majoria política del país.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Si no hi ha consulta no hi ha via sinó que hi ha pura immobilitat"
"Un cop plantejada la reivindicació catalana [...], Espanya necessita legitimar la seva unitat en la victòria del no en una consulta[...]. És l'única manera de dir al món que la unitat no és una imposició".
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Cal mantenir la unitat entre govern, Parlament, institucions i societat civil"
"El més difícil gairebé ja ho hem fet, hem recuperat i refermat la confiança en nosaltres, en la nostra pròpia força. [...] El més important és que arribem al final del camí".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí