Dimarts, 6 de setembre del 2016 | 14:19
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
11 de setembre: La hora de la veritat. Ferms!
Fa més de cinc anys vàrem emprendre el nostre camí cap a la consecució de la nostra dignitat nacional i la nostra sobirania. Sabíem que no seria fàcil i any rere any els sobiranistes i els independentistes hem mostrat al món el nostre muscle democràtic
Opinió · Política catalana
Per què hem de tornar a ser molts aquest 11S?
Marc Costa
Advocat i politòleg
El proper 11 de setembre hem de tornar a ser molta gent als carrers de Barcelona, Lleida, Tarragona, Berga i Salt i mostrar (novament) al món que l'anhel independentista no s'ha apaivagat, tot i que des de l'aprovació per part del Parlament de Catalunya el passat 9 de novembre de la Resolució sobre l'inici del procés constituent no hem acabat de fer les coses prou bé.

Opinió · Política catalana
Enguany més que mai. A punt!
Jaume Marfany
Filòleg
Queden pocs dies per a un nou 11 de Setembre, que torna a ser, malgrat ens acusin de reiteratius, decisiu i històric. De fet, tots els 11-S han sigut, en major o menor grau, històrics i, molts, decisius per avançar en el camí de les llibertats nacionals i socials. 
 ·
La fotografia · Cultura
Presentació del llibre "Muriel Casals i la revolució dels somriures"
En el marc de la trenta-quatrena setmana del Llibre en Català  s'ha fet la presentació del llibre de Quim Torra sobre la recentment desapareguda Muriel Casals "Muriel Casals i la revolució dels somriures".
 ·
Notícia · Política catalana
La CUP donarà suport a Puigdemont en la qüestió de confiança
La diputada de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, va  assegurar ahir als Matins de TV3 que els deu diputats de la seva formació donaran suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la moció de confiança a la qual se sotmetrà el  proper 28 de setembre.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: " La política és implacable i no premia les actituds, només els fets: Mas era president i ja no ho és"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma  que "Ser expresident no és fàcil. La sensació que es té després de perdre el poder no és de baixar un esglaó, sinó de rodolar escales avall".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "L'herència Carbonell"
En un article al Punt Avui Josep Lluís Carod-Rovira  afirma que "La pèrdua de Jordi Carbonell hauria de ser tan sols una desaparició física, de la qual ens planyem amb dolor, però no hauria de comportar perdre també les lliçons de vida, el testament polític, cultural i nacional que ell ens va deixar amb l'exemple de la seva trajectòria".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí