Dimarts, 6 de març del 2012 | 19:36
Crònica · Anàlisi política
Independentisme de segona fase
Deia en Ferran Requejo fa uns dies en un article publicat a La Vanguardia que l'independentisme català ha de tenir presents les dues fases que cal seguir per arribar a l'Estat propi. La primer a fase és la de l'independentisme, és a dir, l'actual, que consisteix a "assolir una majoria interna sòlida" a favor de la independència, d'arguments no en falten.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
MWC: Un èxit rotund
300 milions d'impacte econòmic per a la ciutat, 25 més que en la darrera edició del 2011, 67.000 visitants de 205 països diferents, 7.000 més que l'any anterior, 15.000 expositors d'empreses en una superfície de 70.500 metres quadrats.
Opinió · Política
Dos escenaris possibles (acord o ruptura), no cinc
Joan Puigcercós
Cap del grup parlamentari d'ERC
El diumenge el diari La Vanguardia especulava amb els cinc possibles escenaris pels quals el Govern i/o CiU podia optar davant el plantejament del Concert Econòmic i la reacció del Govern de Rajoy. Un lloable esforç de Jordi Barbeta per explicar els distints Pla B que la coalició catalana tanteja.
 ·
La fotografia · Societat civil
L'ANC encara la recta final per l'assemblea general
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol portar 7.000 independentistes el proper 10 de març al Sant Jordi per donar el tret de sortida a un moviment que pretén assolir una majoria social favorable a l'Estat propi.
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "El gran mèrit de Jordi Pujol és que ni s'enganya per justificar-se, ni enreda sobre l'actual gravetat"
"El president, alliberat de la responsabilitat de govern, es mostra franc. Reconeix que, en tots els seus anys de govern, mai no va preveure que ens esperaven a la cantonada, que no deixarien que res se salvés".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Necessitem el PSC per a assolir la sobirania
El proper dia 10 de març es constitueix l'Assemblea Nacional Catalana en la què més de 200 assemblees locals d'arreu del país hi han col·laborat amb la seva feina i seguint un full de ruta inequívoc: la sobirania nacional, la independència i la construcció de l'Estat català.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí