Divendres, 6 de maig del 2016 | 16:06
Opinió · Societat civil
ANC: tots i totes som necessaris
Miquel Sellarès
Cofundador de l'ANC
D'unes setmanes ençà, companys històrics i gent de la base de l'ANC m'han demanat que em presentés al secretariat de l'ANC i m'han reiterat que el que cal ara a l'assemblea és aplicar l'eslògan que multitud de vegades m'haureu sentit reivindicar: coincidència, complicitat i transversalitat.

 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Artur Mas no aconsegueix desempallegar-se de dos fantasmes
Tots dos es passegen misteriosament, tant per la seu de CDC com pel Palau Robert, on Artur Mas hi té el seu despatx d'expresident, i es creu que porten la comuniciació de Mas extraoficialment.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "L'independentisme i el 26-J"
En un article al Punt Avui Pere Pugés afirma després que s'hagi confirmat que hi haurà de nou eleccions el proper 26-J que els partits polítics espanyols "Han demostrat no tenir sentit d'estat alhora que s'han tancat en les formes més rebutjables de la vella política: el sectarisme, el cabdillisme, l'amiguisme, confondre la política amb la lluita partidista i no amb el ser- vei als ciutadans els qui els vo- ten i els qui no,...
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Falsa segona volta"
En un article al diari el País l'historiador, Joan B. Culla, afirma respecte la convocatòria d'eleccions del proper 26-J  que "per contra del que volen els tòpics i intenten vendre alguns partits, no seran ni una repetició ni una segona volta del 20-D passat. Si Heràclit ja va sentenciar fa 2.500 anys
 ·
Crònica · Afers religiosos
Església i estructures d'estat
L'Església, com tota entitat que forma part de la societat, té un paper a jugar en la política catalana ja ara, en la construcció de les estructures d'estat i en la Catalunya independent. Així ho entén, per exemple, la Fundació Claret que ha celebrat un simposi plantejant la qüestió d'una Catalunya aconfessional o laica.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí