Dijous, 23 de abril del 2015 | 18:06
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
No és això, President
La majoria social sobiranista del país i la immensa majoria de la ciutadania respecta el President Artur Mas, la seva fermesa i la seva capacitat de complir la paraula donada. Aquest és el clar més important de la seva història. L'obscur és la seva política de comunicació, de coincidència i complicitat amb les demés forces polítiques.
 ·
Crònica · Seguretat
Diada de les Esquadres: comiat d'Espadaler
Des del CEEC creiem que hem de fer una valoració positiva de la tasca feta pel conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, més en els aspectes polítics que no pas en els d'Interior estrictament. Però el seu discurs del Dia de les Esquadres de Catalunya ha sigut contundent: manar els Mossos d'Esquadra referma el caràcter.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Sant Jordi, Catalunya sobirana i el Vaticà
El catalanisme contemporani deu molt a Antoni Maria Oriol i Tataret, nascut el 1928 a Camagüey, Cuba. Va morir a mitja tarda de la Diada de Sant Jordi de fa un any, el 23 d'abril del 2014, a Barcelona.
 ·
La fotografia
'Ara és l'hora' vol omplir el Sant Jordi i convertir l'anella olímpica en un clam per la independència
L'ANC, Òmnium i l'AMI volen omplir demà el Palau Sant Jordi en un acte per revifar la pressió social de cara a les porperes eleccions del 27S.
 ·
Notícia
Per Sant Jordi, un llaç per la poesia i la llengua
Enllaçats per la Llengua torna a penjar el llaç aquesta setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi i amb l'objectiu de denunciar els constants atacs vers la llengua des de moltes administracions i partits polítics.
 ·
Crònica · Pla de lleida
De la minoria postfranquista
Sempre arriba un dia en què l'opressor mimetitza el llenguatge de l'oprimit i demana així reconeixement per a les seues "coratjoses minories" o fins i tot per a una "alteritat estigmatitzada".
 ·
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres volen crear una subtil 'brunete mediàtica' catalana
Els serveis de l'Estat i els poderosos econòmics i financers, en la seva gran ofensiva contra el sobiranisme, han arribat a la conclusió que usar la brunete mediàtica espanyola no té sentit a Catalunya: els baixos índexs d'audiències i vendes de 13TV i la Cope, així com de TVE, La Razón, ABC, El Mundo, etc., no garantitzen capgirar l'opinió de la majoria social catalana ni dels sectors indecisos quant a la transició nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí