Dimarts, 3 de juliol del 2012 | 19:53
Editorial · Societat civil
120.365 visites
Tribuna.cat, amb una sola I.P. i sense tenir en compte les visites de Tribuna Mallorca, ha aconseguit durant el mes de juny 120.365 visites i 1.129.872 pàgines vistes. Aquesta és la nostra realitat comprobable dia a dia al nostre servidor.
Crònica · Política catalana
Navarro no se'n surt
Són pocs encara els que s'atreveixen a verbalitzar-ho públicament, però els dubtes sobre si Pere Navarro és l'home adequat per ressuscitar el PSC i liderar una alternativa d'esquerres a Catalunya creixen a mesura que passen les setmanes. Sis mesos després de ser escollit primer secretari del PSC, continua sent un desconegut entre més de la meitat dels seus votants, segons la darrera enquesta del CEO.
Opinió
Pactar amb els que ataquen el model d'escola catalana, fins quan?
Anna Simó
Portaveu d'ERC
El poder judicial espanyol hi ha tornat, tenim nou episodi d'un atac constant al model d'escola catalana, d'una estratègia organitzada que pretén qüestionar aquest model des del poder judicial substituint el poder legislatiu i executiu.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Sàpiens publica la llista dels 462 catalans més vigilats pel franquisme
La revista catalana de divulgació històrica ha trobat la llista del règim franquista amb la qual controlava comunistes, democratacristians, sindicalistes, empresaris i d'altres catalans contraris al règim.
 ·
Llibres / revistes
Sense llengua
 ·
Notícia
Casals: "Es pot tenir un estat del benestar sense tenir un estat?"
La modernització de l'entitat ha portat Òmnium a liderar, de manera conjunta amb l'ANC, el reclam sobiranista que cada cop creix més en la societat catalana.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Els que volen que tot quadri s'obliden de la complexitat del país"
"Una complexitat que [...] hauria de permetre que un seguidor de la roja [...]  volgués la independència de Catalunya".
 ·
Recull de premsa
Requejo: "La independència ja no és una qüestió d'emotivitats sinó de racionalitat econòmica i de raonabilitat política"
"Aquest és un tema de justícia col·lectiva internacional".
 ·
Llibres / revistes
Fitxats!
 ·
Entrevista
"Som aquí no pel partit sinó pel país"
Marta Rovira
Secretària General d'Esquerra
La nova secretària general d'ERC, Marta Rovira, admet que des d'Esquerra treballen per reconnectar el partit amb la ciutadania. Alhora, però, considera que aquest ha de ser vist com "una eina útil". Per tant, més enllà de determinades posicions o aliances prefixades, Rovira insisteix en que el país està per damunt de qualsevol possible interès partidista.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí