Dimarts, 10 de juliol del 2012 | 19:29
Opinió
Simetries del mirall escocès (I)
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
Com és sabut, tot mirall ens torna la nostra imatge, però a l'inrevés. Els miralls generen interessants simetries. Veure les coses capgirades ens les pot fer més visibles, i que ens hi fixem. El "mirall escocès" ─prenent el nom del ja clàssic llibre de Xavier Solano sobre Escòcia (2007)─ també.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
De llengua i #twitterencatalà
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ja ho tenim. Ja és una realitat. La xarxa social Twitter ja disposa de l'opció en català. Després de més de tres anys d'ençà que es va impulsar la campanya per un #twitterencatalà, impulsada per un dels tecnòlegs i tuitaires de referència del país, l'Albert Cuesta, els piuladors d'aquest país, ja tenen el català com a opció en aquesta xarxa social.
 ·
Notícia · Política
Castells descarta el federalisme
Una de les veus més crítiques dins del PSC, Antoni Castells, qui es va allunyar del partit per la seva incapacitat de tenir veu pròpia a Madrid, ha dit aquesta setmana que el federalisme és, a Espanya, una via morta.
 ·
Recull de premsa
Casas: "El pacte fiscal arribarà a Madrid sense desnaturalitzar. I allà, amb naturalitat, diran no"
"CDC i UDC hauran d'afinar en l'oferta als catalans, en el pla B. I les bases hauran de pressionar per fer realitat les ponències del congrés del març".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Com pot ser que l'espoli hagi estat sempre l'eix de les reivindicacions catalanes?"
"La història contemporània de les classes treballadores catalanes [...] és la història d'una gent que ha treballat per damunt de les seves possibilitats".
 ·
Crònica · Madrid
Entendre's amb Rajoy és avalar FAES
Que l'any 2008 Mariano Rajoy i José María Aznar partissin peres no vol dir que l'actual president espanyol deixés de ser, de cop i volta, un espanyolista recalcitrant. Mig any de govern ha servit per evidenciar que Rajoy té els pitjors tics del seu antecessor. La FAES marca el rumb a la Moncloa, que ho accepta encantat.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí