Monday, 12 de September del 2011 | 18:54
Opinió · Política
Novament, batalla per la història
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els alcaldes del Partit Popular de Badalona i Castelldefels han retirat l'adjectiu "nacional" de la Diada de l'Onze de Setembre. Ciutadans-Ciudadanos han publicat un escrit titulat "Vamos a contar Diadas" que redueixen el setge i la caiguda de Barcelona de 1714 a una batalla d'una guerra dinàstica, sense cap contingut nacional.
Notícia · Societat civil
Nació en perill, escola catalana dempeus: ni un pas enrere!
La plataforma Somescola.cat ha organitzat per avui mateix a les 19 hores una manifestació davant de l'ajuntament de cada municipi català per defensar el model d'immersió lingüística i la presència del català a les aules dels centres d'ensenyament de Catalunya.
Opinió · Política
Passos ferms i endavant
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
La sentència del TC sobre l'Estatut, una resolució política decorada jurídicament, finiquitava el que va ser un dels intents del procés constituent per donar sortida als desitjos de poder polític i reivindicacions dels fets nacionals de Catalunya, Euskadi i Galícia. A grans trets, venia a dir allò de "Com sou i voleu ser, no hi cabeu".
 ·
La fotografia · Societat civil
11 de setembre de 2011: la Diada més reivindicativa
L'estocada mortal a la llengua dins del sistema d'ensenyament català han marcat la Diada Nacional de Catalunya d'enguany, que s'ha viscut amb els ànims més encesos que mai i amb la reivindicació com a denominador comú de tots els actes.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Un partit per esvair dubtes
Carles Brutau
El Barça inicia la defensa del títol europeu a casa davant el Milan. Un partit ideal per deixar la punxada a Anoeta en anècdota.

 ·
Recull de premsa · Societat civil
Muriel Casals: "El poder polític espanyol ha perdut la xaveta"
La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, critica la darrera sentència contra la immersió lingüística i assegura, en una entrevista a El Punt-Avui, que "en una gran part dels catalans hi ha un sentiment que diu que ja n'hi ha prou i que no podem viure sempre amb l'ai al cor pendents de veure per on sortiran".
 ·
Recull de premsa · Comunicació
Mònica Terribas: "Si la privada fa debilitar la pública el país fa mal negoci"
La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, espera que a Catalunya hi hagi espai per a una televisió privada en català com 8TV, perquè "la meva il·lusió és tenir un país normal".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí