Divendres, 28 d'octubre del 2016 | 13:29
Opinió · Política
Transitorietat
Miquel Strubell
Sociolingüista
No sé què dirà la llei de transitorietat jurídica. Ni convé que ho sàpiga més que el mínim indispensable de persones, per raons òbvies que ens ha explicat prou vegades el Miquel Sellarès.Però em sembla clar que deixarà sense efecte totes les retallades i interpretacions tergiversades fetes pels tribunals espanyols a lleis i decrets catalans,
 ·
Notícia · Política
Tardà: "Vostès participen d'una altra cultura política; no estan a la Champions de la democràcia"
El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés de Diputats, Joan Tardà, ha insistit durant el debat d'investidura a Mariano Rajoy en la idea que que el conflicte polític entre Catalunya i Espanya només té una solució democràtica: 'Referèndum o referèndum. O sigui, solució democràtica pactada o solució democràtica amb la legalitat internacional'.
 ·
Crònica · Informe SIC
Primer objectiu post investidura: Destruir el Procés català
Després de mesos de certa paràlisi en  els aparells de l'estat aquests preparen una ofensiva per l'endemà de la, més que probable,  investidura del president Rajoy.El primer objectiu d'aquesta seria unificar la direcció i coordinació d'una gran ofensiva dels aparells i les clavegueres contra el Procés català.

Opinió · Política catalana
L'hora PSC
Isidre Palmada
Professor
El President s'ha donat un any per a resoldre l'equació del "referèndum o referèndum". I en aquest calendari, un feble govern espanyol haurà de gestionar l'agenda diària.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Mossèn Dalmau. Homenatge a un cristià digne de 90 anys
Mossèn Josep Dalmau (20 octubre 1926,Sant Llorenç de Savall) serà homenejat a partir de les 11 del matí del diumenge 6 de novembre al Santuari de la Mare de Déu de l'Ecologia a Gallifa. Dues constants configuren la seva existència de 90 anys: una vida humana i cristiana digne; i la persecució per part de la caverna política i eclesiàstica.



Opinió · Política
La regressió espanyola
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La investidura de Mariano Rajoy, altra vegada, com a president del govern espanyol, manifesta que els poders fàctics de l'estat volen mantenir intacte el règim pactat i establert amb la constitució de l'any 1978.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí