Dimecres, 15 de febrer del 2017 | 13:38
Opinió · Política catalana
Preparem la resistència gandhiana
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Fa uns dies  Mariano Rajoy ha considerat  la independència de Catalunya com una amputació dolorosa. Per tant, aplicarà el pla que Cayetana Àlvarez de Toledo, XIII marquesa de Casa Fuerte i exdiputada del PP anticipava en l'article "Atengase el que atente" publicat al diari el Mundo el passat 6 de febrer. En reprodueixo una síntesi de la seqüència:

Opinió · Política catalana
Deixem-nos d'eufemismes propis de poble, encara, colonitzat
Humbert Roma
Periodista
En un recent article sobre el procés cap a la República Catalana que estem vivint, un opinador –David Miró, al diari "Ara" (31-1-17)– titulava "Objectiu: passar d'autonomia a colònia". Feia referència al que succeïria,
Opinió · Política catalana
Judici al procés d'independència
Jaume Marfany
Filòleg
Fa unes hores que Jesús Maria Barrientos, president del tribunal que ha estat jutjant el president Mas ,la vicepresident Ortega i la consellera Rigau, ha llençat la darrera frase d'aquest judici: "Vist per a sentència".

Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Isidre Palmada
Professor
Rajoy aplica, als catalans, l'estratègia d'ETA que consisteix a judicialitzar el procés. Desarmar-los amb la llei. Ha servit contra Ibarreche i sobretot, contra la desobediència de baixa i alta intensitat. Els jutges són els carcellers d'abans. Juguen el mateix rol i funció. No solament es puneix,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Carme Forcadell: "El somni continua"
En un article a Nació Digital i coincidint en el primer aniversari de la seva mort  la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ens recorda a Muriel Casals i el que aquesta va representar ""Viure en llibertat consisteix a saber respectar qui pensa diferent", deies. I aquesta frase sintetitza perfectament el
 ·
Crònica · Nació Digital
Josep Piqué, en un acte de Societat Civil: "A Catalunya hi ha massa feixistes"
Acte de Societat Civil Catalana amb el seu president, Mariano Gomá, l'ex-ministre Josep Piqué i el president del Círculo de Empresarios, Javier Vega de Seoane, aquesta tarda al Círculo Ecuestre, club selecte i patrici de Barcelona. Un lloc ideal per acollir unes "reflexiones sobre Catalunya y España".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Aragay:"La celebració i victòria en el referèndum pot quedar com un èxit a mitges per a l'independentisme,mentre que la no celebració només ajornarà i engrandirà el problema per a l'espanyolisme"
En un article a l'Ara Ignasi Aragay assegura que "Per si algú encara ho dubta: hi haurà xoc de trens. Puigdemont convocarà el referèndum i Rajoy mirarà com sigui d'impedir que se celebri. El xoc és això. Hi som a les portes. És un xoc gravíssim en el si d'una democràcia.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí