Dimarts, 8 de maig del 2012 | 19:26
Opinió · Política
La condemna a la misèria
Montserrat Candini
Secretària Executiva de CDC i Portaveu-Adjunta al Senat
"No podemos hablar de reparto de la miseria, tenemos que hablar de cómo generar riqueza". Amb aquestes paraules el president del govern d'Espanya, Mariano Rajoy, va rebutjar ahir el Pacte Fiscal en unes declaracions a una emissora d'àmbit estatal.
Crònica · Política catalana
Nou PP(c), vell nacionalisme
El congrés del PP de Catalunya d'aquest cap de setmana ha tornat a ser una exhibició de nacionalisme espanyol sense complexos. Tot i que la direcció volia presentar davant l'opinió pública un nou partit més arrelat a la realitat catalana, menys agressiu amb els seus trets identitaris, el tret els hi va sortir per la culata.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
I ara què, Tito?
Un cop soni el xiulet i tingui guanyador en la final de Copa, serà l'hora de Tito Vilanova. Molta feina per endavant i moltes incògnites que haurà de resoldre ben aviat. Serà el moment de la presa de decisions.

 ·
Crònica · Tecnologia i país
Viquipèdia catalana i BBC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La Viquipèdia és un projecte que ha traspassat moltes fronteres. Hi han nombroses edicions: anglesa, alemanya, espanyola, francesa, italiana... La nostra va néixer l'any 2001, essent la primera edició en presentar articles en llengua no anglesa.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Moll: "Tenim un president [Bauzá] que comença a empipar. Però no se'n sortirà"
"Els tribunals són els que empipen més, però en realitat la gent no els segueix, no en fa cas. A Mallorca almenys la gent no en fa cas. I la gent és decisiva".
 ·
Recull de premsa · Política
Tresserras: "L'estrangulament econòmic agreuja tots els flancs de feblesa del catalanisme"
"Els principals factors de feblesa del catalanisme [...] són: el suport popular limitat [...], la dependència econòmica de l'Estat [...], la rutinària adscripció de la classe dirigent econòmica catalana a la lògica de l'Estat i el mercat espanyol".
 ·
Crònica · Madrid
Si ens neguen la nació, construïm l'Estat
Ressonen les paraules de l'inefable ministre andalús Cristóbal Montoro, afirmant que de nació autèntica només ho és la seva. La nostra, com la dels bascos, és "artificial". Si a aquestes alçades de la pel·lícula els espanyols encara ens neguen la nació, l'únic camí que ens queda és construir l'Estat propi. A no sé que ens agradi ser mesells.
 ·
Llibres / revistes
El IV Reich
 ·
Llibres / revistes
Les ponències de la 15a Trobada del PSAN
 ·
Llibres / revistes
Ofegats i tutelats
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí