Dimarts, 14 de febrer del 2017 | 13:25
Opinió · Política catalana
Judici al procés d'independència
Jaume Marfany
Filòleg
Fa unes hores que Jesús Maria Barrientos, president del tribunal que ha estat jutjant el president Mas ,la vicepresident Ortega i la consellera Rigau, ha llençat la darrera frase d'aquest judici: "Vist per a sentència".

Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Isidre Palmada
Professor
Rajoy aplica, als catalans, l'estratègia d'ETA que consisteix a judicialitzar el procés. Desarmar-los amb la llei. Ha servit contra Ibarreche i sobretot, contra la desobediència de baixa i alta intensitat. Els jutges són els carcellers d'abans. Juguen el mateix rol i funció. No solament es puneix,
 ·
La fotografia · Societat civil
Barcelona lliura la Medalla d'Or a Muriel Casals, a títol pòstum
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lliurat, a títol pòstum, la Medalla d'Or de la Ciutat a Muriel Casals just quan es compleix el primer aniversari de la seva mort. Colau ha entregat la distinció a la filla de Casals, Laia Gasch, i el nét, en un acte al Saló de Cent de l'Ajuntament.

 ·
Notícia · Política catalana
Castellà envia un missatge al PDECat: nosaltres no som l'enemic i hem de col·laborar al màxim en l'objectiu final
L'actual secretari general de Demòcrates i diputat de Junts pel Sí, Antoni Castellà, assegura que amb el PDECat "Hi ha discrepàncies, però són menors" i que "al costat del repte de guanyar el referèndum. La col·laboració és plena. Tenim l'objectiu de presentar-nos sí o sí individualment a les eleccions després del referèndum"
 ·
Notícia · Política
Conferència conjunta de Mas i Ibarretxe a Donosti el proper 22 de febrer
El proper dimecres la Sala petita del palau Kursaal de Donosti, amb  600 seients de capacitat, estarà plena a vessar per seguir la conferència que Juan José Ibarretxe i Artur Mas faran sobre el dret a decidir i el Procés Català.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Vives: "Nosaltres i ells"
En un article a l'Ara Antoni Vives afirma que "

El populisme, el justicialisme, és el regnat del sil·logisme en què ells, l'altre, el que no és dels nostres, és menyspreable.

La construcció de l'altre justifica les proves falses, com els comptes a Suïssa o el cobrament inventat de comissions en paradisos fiscals.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "La postindependència"
En un article al Món Pere Pugès ens recorda un fragment d'una carta que fa cent deu anys, l'Unamuno li va enviar a l'Azorín i que deia "Merecemos perder Catalunya. Esa cochina prensa madrileña está haciendo la misma labor que com Cuba. No se entera. Es la bárbara mentalidad castellana, su cerebro cojonudo (tiene testículos en vez de sesos en la mollera)"

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí