Dimarts, 14 de febrer del 2012 | 18:25
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Can Godó a manar a TV3
En els últims dies en cercles periodístics i entre els professionals del Grup Godó corre un insistent rumor en el que s'afirma que en les properes setmanes, i després de la reorganització de la CCMA, CiU i PP lliuraran el control de la corporació a una persona vinculada i supervisada per aquest grup de comunicació.
 ·
Crònica · Política catalana
Amb nocturnitat i alevosia
CiU ha tancat definitivament l'acord amb el PP dels pressupostos, un acord políticament previsible, però incomprensible en una etapa que la federació aposta pel discurs sobiranista i econòmicament molt conservador, lluny de la centralitat del seu electorat.
 ·
Crònica · Economia
Trens sí, però sobretot, aeroport
CiU i el PP espanyol comencen a escenificar la voluntat d'arribar a acords per pal·liar el maltractament econòmic dels darrers anys. Dels 5.000 milions d'euros que havia promès invertir en infraestructures l'executiu de Rodríguez Zapatero, només 400 van arribar a Catalunya.
Opinió · Política
De perseguidor a perseguit
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD

El jutge Baltasar Garzon ha passat de perseguidor a perseguit, de jutge modèlic a malfactor, de defensor de la democràcia a delinqüent.

 ·
Crònica · Anàlisi política
Serbis a la deriva
Marc Sanjaume
Avui quatre pobles del nord de Kosovo, més amunt del riu Ibar, votaran en un referèndum organitzat per les institucions locals si accepten l'autoritat del Govern de Pristina. La minoria ètnica del nou estat kosovar se sent menystinguda per les noves autoritats, que considera ètnicament albaneses.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí