Dimarts, 20 de gener del 2015 | 18:24
Opinió
Jaume Bosch, patriota honest
Miquel Sellarès
Periodista
Jaume Bosch, diputat d'ICV i capdavanter en el sector independentista d'aquesta organització política, ha anunciat que dóna per acabada la seva trajectòria política quan acabi aquesta legislatura.
Opinió
"Com us trobaré a faltar, colla de freaks"
David Basora
Economista
El dimecres 14 de gener, el president de Catalunya, Artur Mas, i el cap de l'oposició, Oriol Junqueras, assolien un acord pel qual el proper mes setembre el país serà convocat a les urnes per a decidir el seu estatus polític. Un pacte que va rebre el suport explícit de les grans organitzacions favorables al procés català: l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), representades per Carme Forcadell, Muriel Casals i Josep Maria Vila d'Abadal, respectivament.
Opinió · Societat civil
Som un actor polític
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Durant les darreres setmanes, els independentistes hem estat convivint amb una estranya barreja de sensacions. Els dies han anat transcorrent enmig de la perplexitat, la decepció, la impotència, la indignació...
 ·
Notícia
Ciutat Morta, cal reflexionar
La projecció de Ciutat Morta, al Canal 33, vist fins al moment per més de 700.000 persones, ha tornat a l'actualitat un afer fosc produït a la nostra capital, i que implica la Policia de Catalunya i la justícia.
 ·
Recull de premsa
Soler: "La primavera catalana s'ha acabat de forma més que esperançadora. Continuem endavant"
"Les picabaralles entre els partits favorables al procés són, doncs, pràcticament inevitables, i per això és important que l'ANC, l'AMI i Òmnium Cultural mantinguin el seu paper arbitral, afavorint el consens".
 ·
Crònica · Seguretat
Liquidar les competències de seguretat de Catalunya i Euskadi
Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern, i el ministre Fernández Díaz, ambdós caps de la seguretat, la intel·ligència i les clavegueres de l'Estat, han aprofitat la conjuntura internacional després dels atemptats a França i Bèlgica per escombrar cap a casa i redissenyar una política de seguretat "nacional" que es pot instrumentalitzar per afrontar reptes de seguretat i crisi, i també possibles situacions complicades institucionalment a Catalunya i Euskadi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí