Divendres, 20 de setembre del 2013 | 18:23
Crònica · Seguretat
El repte d'Espadaler el 12-O: tolerància zero
La Policia de Catalunya tindrà el proper 12 d'octubre una oportunitat important per a mantenir la pau social i democràtica de què gaudeix el nostre país. Per això, caldrà protegir com sempre s'ha fet els ciutadans unionistes i pacífics que es concentrin a la plaça de Catalunya. I fins i tot, en el cas que els neofranquistes i nazis facin una manifestació al Parc de Montjuïc, aquests també hauran de gaudir de la seguretat i el control estricte de la nostra policia. Perquè estem en una societat on les llibertats individuals estan garantides.
Opinió
Inici de victòria
Fèlix Martí
President de Linguapax
La Via Catalana celebrada l'Onze de Setembre, amb un èxit que va superar les expectatives més optimistes, ja es pot considerar com una primera victòria del procés cap a la independència de Catalunya. Ha demostrat que una gran majoria de ciutadans segueix pensant que la creació d'un estat propi és la més raonable opció per superar els mals tractes que reben de l'estat espanyol en els camps polític, cultural i econòmic.
Opinió
El nou full de ruta del president Mas
Isidre Palmada
Professor
L'informe elaborat pel Consell Assessor per la Transició Nacional (CATN) fonamenta l'autodeterminació en uns "arguments legitimadors" que giren al voltant de la història i la filosofia jurídica moderna. Aquests inspiren l'estratègia jurisconsulta de cinc vies d'execució possibles.
 ·
Llibres / revistes
Posem en valor les entitats esportives
 ·
La fotografia · Illes Balears
Marea verda davant la conselleria d'Educació
Prop de cinc mil manifestants s'han concentrat aquesta setmana amb samarreta verda davant de la conselleria d'Educació de les Illes en contra de les polítiques de lapidació del català a les aules.
 ·
Notícia
El domini .cat compleix vuit anys
Després d'un 2012 insuperable, en el qual el domini .cat va superar la xifra de més de 61.700 dominis registrats, enguany el .cat celebra el seu vuitè any de presència a la xarxa.
 ·
Recull de premsa
Rafael Nadal: "Si ICV, UDC i PSC no recuperen un protagonisme actiu en el procés, el referèndum els condemnarà a la irrellevància"
"Duran Lleida, Navarro i Herrera no poden oblidar que del cordó umbilical amb els seus simpatitzants en depèn finalment que l'endemà del referèndum Catalunya disposi d'opcions inequívocament democristianes, socialdemòcrates i ecologistes d'esquerra".
 ·
Recull de premsa
Soler: "L'unionisme com a bloc electoral sembla una quimera. Per sort, l'independentisme té un roc a la faixa, que és la gent"
"En condicions normals, la tripleta Chacón-Camacho-Rivera podria donar molta guerra a l'independentisme. Però la primera se'n va; la segona, espieta espiada, té plom a les ales (excuso parlar de Bárcenas), i el tercer no té prou força al darrere".
 ·
Crònica · Política catalana
Era tot negatiu amb el tripartit?
Al cap d'uns anys en què totes les anàlisis apuntaven a què l'origen de tots els mals eren els governs del tripartit, resulta desintoxicant, ara, que la generació emergent de politòlegs que representen El pati descobert (Marc Guinjoan, Marc Sanjaume i Toni Rodon) analitzi i informi des d'una altra visió.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí