Divendres, 5 de abril del 2013 | 19:26
Opinió
Que no ens posin al sac dels friquis
Joan Rusiñol
Periodista
Des tant en tant, a casa nostra hi ha qui diu: "I què si no ens volen a la UE? Millor, ja ens ho farem sols". A les últimes setmanes s'ha sentit amb més intensitat. Tot i que és ben legítim pensar-ho –només faltaria– fer-ne bandera té més riscos que avantatges. Hi ha el perill que, a Brussel·les, ens classifiquin de forma simplista i ens llencin al sac dels friquis.
 ·
Notícia · Llengua
Somescola.cat: "Només 17 famílies han optat per demanar l'escolarització en castellà"
Després d'anys de continus atacs a la llengua pròpia i al model d'escola catalana, Somescola.cat ha celebrat, finalment, que les xifres siguin esclaridores. La coordinadora ha indicat que aquest curs escolar només 17 famílies han sol·licitat que els seus fills o filles fossin escolaritzats en castellà.
 ·
La fotografia
ANC: continua la tasca a favor de la independència
En el seu primer any de vida i amb nou full de ruta encaminat a la celebració d'una consulta per la independència, l'ANC ha anunciat nous objectius de mobilització: omplir el  Camp Nou amb un Gran Acte Nacional.
Opinió
La Primavera Catalana
Joan Ventura
Escriptor
Aquests darrers dies s'han sentit un seguit de declaracions per part de diversos capdavanters polítics catalans les quals, si es converteixen en una escalada de més declaracions i contradeclaracions, poden portar l'empantanegament sine die del procés independentista iniciat fa set mesos.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "De l'Estatut a l'autodeterminació"
 ·
Recull de premsa · Llengua
Gifreu: "L'aparició del Col·lectiu Wilson ha posat de manifest la lucidesa del seu argumentari"
"No són quatre radicals esbojarrats: són sis catedràtics o d'economia o de ciència política, tots doctorats o a Harvard o al MIT".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Els pressupostos han de ser la peça mestra d'una política d'ampli suport social i polític"
"Moltes persones i col·lectius fa molts anys que pateixen i no hauríem d'acceptar que, en endavant, encara hagin de patir més. Els pressupostos [...] no són la transcripció d'una veritat absoluta".
 ·
Crònica · Seguretat
Desencís i desconcert al cos de Mossos d'Esquadra
Des del nomenament del conseller Espadaler el cos de Mossos d'Esquadra ha estat observant amb antenció les primeres passes del nou conseller, tot tenint en compte les limitacions pressupostàries i la manca de recursos humans i materials.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí