Dimecres, 14 de setembre del 2016 | 15:44
Opinió · Política catalana
Reflexions després de la Diada
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

El passat 11 de Setembre, un 15% de la població de Catalunya va sortir pels carrers de Barcelona, Salt, Berga, Girona, Lleida i Tarragona per cridar, ben fort, que estem a punt per a la República Catalana.

 ·
Crònica · Informe SIC
11-S: Estratègies i contradiccions de les clavegueres de l'estat

Aquest breu informe pretén aportar informacions i dades sobre la Diada d'enguany i com els serveis de l'estat l'han valorada, així com les contradiccions i enfrontaments que hi ha entre els diferents equips d' anàlisi al servei d'aquest ja que a hores d'ara estarien duent a terme estratègies divergents de com tractar el que ells anomenen el "desafiament sobiranista de Catalunya".

 ·
La fotografia · Societat civil
El Camp Nou s'omple d'estelades en defensa de la llibertat d'expressió
Diverses entitats sobiranistes van repartir ahir  30.000 estelades al Camp Nou i van desplegar una pancarta gegant per donar la benvinguda a l'equip escocès amb la inscripció "Welcome to Catalonia".


 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "Al procés no només hi ha gestos:aquesta és la independència més ben preparada de la història"
En un article a l'Ara Salvador Cardús afirma que "Després d'aquest 11-S, sabent que es manté la voluntat i l'esperit de l'independentisme, i vist que s'ha determinat que estem a punt, també és l'hora de dir tota la veritat".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Partal: "El punt més feble de la posició espanyola és precisament el rebuig dels procediments democràtics".
En un article a Vilaweb Vicent Partal assegura que després de la Diada ara "cal molta concreció i molta claredat, gairebé un cronograma, per a rematar el procés d'independència cap a l'estiu de l'any vinent".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"Què la prudència no ens faci esperar quaranta anys més"
Aquest divendres s'ha  celebrat a Sant Boi la commemoració de dels quarant anys de la primera Diada després de la mort de Franco, convocada per ERC, la CUP i Podem. Un dels que hi han intervingut ha estat Miquel Sellarès que aquell llunyà 11 de setembre del 76, ell va ser l'organitzador de l'acte. El nacional. cat l'hi ha fet una entrevista al respecte.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí