Dimecres, 5 de novembre del 2014 | 21:05
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Darrere el nostre President
Des del col·lectiu Joan Crexell no hem donat mai suport incondicional a cap dirigent polític, però actualment ens trobem en una cruïlla històrica en la qual, ens agradi o no, el President Mas es troba al front i sent el responsable d'aquest procés de transició nacional. I a pesar dels dubtes d'uns i altres, avui Mas s'ha mantingut --i es manté-- ferm, i això mereix que actuem tots unitàriament defensant les nostres institucions i el President, que és la màxima autoritat, per sobre de les opcions polítiques de cadascú.
Opinió
Una pacífica objecció de consciència
Fèlix Martí
President de Linguapax Internacional
L'estat espanyol ha posat en funcionament tots els seus instruments jurídics per impedir no solament el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya sinó fins i tot el seu dret d'expressió. Des de fa segles els dirigents espanyols han administrat la nació catalana com si en fossin propietaris i legítims beneficiaris.
Opinió
Bon vent i barca nova
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Acabada de sortir del forn la nova suspensió dels actes del 9N dictada pel Tribunal de la Constitució espanyola, per la velocitat jo diria que del microones, se sent una remor de fons que ha esperat, per a manifestar-se, a l'arribada de la darrera estació del Via Crucis. 
 ·
Notícia
Cassolada massiva fins al 9N
Les xarxes socials a internet van aconseguir amb gran èxit celebrar ahir una cassolada a Barcelona que ha creat precedent: des d'avui i fins a la celebració de la consulta, els catalans estem cridats a fer soroll a les 22 hores.
 ·
Llibres / revistes
9N. Del nord al sud, de llevant a ponent
 ·
Crònica · Pla de lleida
De Palau i Fabre i del president Valmont
"No crec en tu, Senyor, però tinc tanta necessitat de creure en tu...": igual que el poeta ateu a qui devem el vers, l'autodeterminisme d'esquerres, mal que no ho verbalitzi, necessita creure en el seu antagonista.
 ·
La fotografia
Els electes catalans signen la denúncia a l'Estat
Núria De Gispert, Oriol Junqueras, Jordi Turull i Dolors Camats han encapçalat aquesta setmana la signatura de la denúncia a l'Estat que la ciutadania podrà completar el proper 9 de novembre als col·legis electorals.
 ·
Recull de premsa
Strubell: "Atacant els sentiments no arribarem enlloc, més en una societat amb gent amb arrels de fora"
"Projectant trets negatius cap als catalans es vol traslladar a Espanya un sentiment d'indignació".
 ·
Recull de premsa · Illes Balears
Alzamora: "L'autonomia balear deu ser la que il·lustra millor la futilitat de l'Espanya autonòmica"
"Una burla com aquesta és difícil d'empassar, és dura d'acceptar i és impossible de gestionar. Si no és que ho fan rufians, ignorants i/o barruts com els que lidera José Ramón Bauzá".
Opinió
Als incrèduls, als porucs, als escèptics: el 9N votarem!
Àngels Folch
Mestra i membre de la Sectorial de Docents de l’ANC
Tot i que personalment no tenia cap dubte que votaríem, hi havia qui s'entestava a posar-ho en qüestió i fins i tot a negar-ho. I heus aquí que el 9N, d'aquí una setmana, votarem!
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí