Dimecres, 7 d'octubre del 2015 | 12:38
 ·
Crònica · Seguretat
Preocupació per la seguretat ciutadana el proper 12 d'octubre
Diferents mitjans digitals propers als serveis policials espanyols i d'altres relacionats amb l'extrema dreta porten dies difonent consignes per manifestar-se a Barcelona el proper 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. Es tracta de convertir aquesta data de l'espanyolisme en una diada antisecessionista a la capital de Catalunya.

Crònica · Política
27S: recula el populisme d'esquerres i creix el populisme de dretes
Les eleccions del 27 de setembre tenen també una lectura a nivell de populismes, és a dir, moviments polítics que es desmarquen dels partits polítics clàssics i ofereixen el que la gent vol sentir. La crisi econòmica i social que va esclatar el 2008 ha afavorit el creixement i expansió d'aquests nous partits o tendències. A casa nostra els comicis recents han suposat el

 ·
Notícia
Viatge a la Via Catalana un conte per explicar el procés sobiranista als joves
Des de fa uns dies es pot trobar a les llibreries el volum "Viatge a la Via Catalana" de Toni Strubell amb il·lustracions de Marc Franquesa (el primer creador d'un film de dibuixos animats en català). El llibre és una road story de dos gossos (basats en dos gossos reals) que fan un viatge a través de la realitat catalana d'avui.
 ·
Recull de premsa
Soler: "El quart poder és cada cop més feble, més sotmès als capricis del primer poder, que prou que intenta fagocitar el segon i el tercer"
En un article al diari Ara l'historiador i periodista, Toni Soler, explica com en "cada campanya els mitjans de comunicació cauen un esglaó més en l'escala de la credibilitat". Així, per Soler "Els mitjans públics tenen una dependència institucional excessiva;
 ·
Crònica · Política catalana
Alguna cosa es mou a l'empresariat català després del 27-S
Sembla que, després dels resultats del 27-S, les posicions d'una part del món empresarial català, decantat per les influències de Madrid i els poderosos, sobre les relacions entre Catalunya i Espanya no són tan unívoques com semblaven.

 ·
Recull de premsa
Mundó: "La farsa de societat civil catalana"
En un article al Punt Avui Carles Mundó fa un repàs a la curta història de Societat Civil Catalana "un producte artificial, en forma d'associació,creat  per contrarestar la potència i vitalitat d'entitats com l'ANC i Òmnium Cultural".
Enquesta
Què hem de fer el 20-D?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí