Dimecres, 1 d'octubre del 2014 | 21:13
 ·
Crònica · Política catalana
El Parlament ha d'apel·lar a les Nacions Unides
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La resposta del Parlament de Catalunya a la suspensió de la llei de consultes no pot ser rutinària; no pot limitar-se a presentar al·legacions al Tribunal Constitucional, o continuar amb tràmits parlamentaris de la consulta. La negació del dret del poble català a votar per part del Regne d'Espanya ha de tenir una rèplica política contundent.
Crònica · Informe SIC
Moragas i Sáenz de Santamaría, enfrontats
Al Parlament hem vist avui la continuitat de la histèria i crispació de PP i C's que, sentint-se marginals, han optat per entrenar-se pel futur, practicant la sortida desfilada de l'hemicicle. Configurarà això el que poden fer en un futur els ciutadans del país traient-los democràticaemnt del Parlament?
 ·
Notícia
Suport sense fissures: el 96% dels ajuntaments, a favor del 9-N
Gairebé un miler de municipis, 911 concretament, ha aprovat mocions de suport a la llei de consultes i a la convocatòria del 9-N. La xifra suposa el 96% del total d'ajuntaments de Catalunya.
 ·
La fotografia
Indignació unànime: volem votar i votarem
Desenes de milers de ciutadans s'han concrentrat davant dels ajuntaments per donar suport al 9-N i mostrar el rebuig total a les formes antidemocràtiques de l'Estat i els seus aparells.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Unitat, fermesa i, finalment, transgressió
L'Estat espanyol, les seves estructures, el nacionalisme espanyol i els seus poderosos lobbies han declarat la guerra a la part de la nació catalana que vol alliberar-se d'un Estat que no la respecta, l'oprimeix, i que la vol assimilar nacional i culturalment al projecte unitari espanyol.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Sobirania.cat
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Estem vivint uns moments molt transcendents. Dissabte passat, el President Artur Mas signà el decret que convoca tota la ciutadania d'aquest país a decidir el nostre futur col·lectiu.
 ·
Recull de premsa
Roca: "Es pot discutir la consulta però no es pot ignorar el problema"
"Discutir sobre la legalitat de la consulta ha d'anar acompanyat d'una o diverses propostes que busquin resoldre el problema".
 ·
Crònica · Política catalana
I ara què?
Aquests últims tres dies, entre dissabte i dilluns, el procés ha cobert les últimes etapes de la part del camí que ja era traçada: s'han publicat al DOGC la llei de consultes i el decret de convocatòria de la consulta, el Govern espanyol els ha recorregut tots dos davant del Tribunal Constitucional, i aquest –-amb una celeritat digna de millor causa- ha admès a tràmit els recursos, cosa que ha comportat la suspensió automàtica tant de la llei com del decret.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí